Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Red het pensioen van de ondernemer

24 februari 2014 - Pensioen Perspectief lanceert het initiatief Red het DGA pensioen. Het initiatief is een reactie op de plannen van het kabinet om het pensioen ‘in eigen beheer’ -het Directeur Grootaandeelhouder (DGA) pensioen- te vervangen door een Fiscaal Oudedagsreserve (FOR), omdat wet- en regelgeving te complex zou zijn geworden.

Lees verder  |  Reageer
Alpina ontvouwt B4 Bi-Turbo Cabriolet

Alpina ontvouwt B4 Bi-Turbo Cabriolet

23 februari 2014 - Wat is er nu nog mooier dan een Alpina B4 Bi-Turbo Coupé? Eentje die topless kan natuurlijk!

Lees verder  |  Reageer

Vergrijzing biedt kansen voor zorgbouw

21 februari 2014 - Door de sterke groei van het aantal oudere huishoudens en het overheidsbeleid gericht op de scheiding tussen wonen en zorg neemt de vraag naar geschikte woningen voor de nieuwe generatie ouderen toe.

Lees verder  |  Reageer

In vijf stappen naar CO2-neutraal ondernemen

21 februari 2014 - Tijdens haar nieuwjaarsreceptie eind januari daagde MVO Nederland deelnemers uit om een duurzame ambitie op te stellen voor het jaar 2020.

Lees verder  |  Reageer

Stille bewindvoering minder geschikt voor het MKB

21 februari 2014 - Als ondernemer kan het zomaar uw laatste keuze zijn: bewindvoering. Is uw bedrijf nog te redden? Welke persoon of instantie heeft u daarvoor nodig? Joost Melis, directeur en insolventiejurist bij Rechtshof Juristen, meldt dat bedrijven in het MKB vooral gebaat zijn bij een insolventieadviseur.

Lees verder  |  Reageer
Prijs nieuwe BMW M3 & M4 vrijwel gelijk

Prijs nieuwe BMW M3 & M4 vrijwel gelijk

20 februari 2014 - Dat de nieuwe BMW M3 en M4 heel veel in hun mars hebben weten we inmiddels wel. Maar wat BMW's performance-sedan en -coupé in hun jongste gedaante nu precies moeten kosten dat krijgen we nu pas te weten. Vanaf 21 juni staan ze beide bij de dealer tegen de volgende prijzen.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor het geven van complimenten

20 februari 2014 - Bij het uiten van waardering en het motiveren van werknemers wordt er al snel gedacht aan hoge(re) salarissen en bonussen. Hoe hoger de financiële vergoeding, hoe harder werknemers gaan werken. Niets is echter minder waar!

Lees verder  |  Reageer

Vier oorzaken voor faillissementen bouwbedrijven

20 februari 2014 - Een faillissement van een bouwbedrijf is iets waar de meeste mensen tegenwoordig niet van op kijken. Ondanks dat veel mensen hier niet meer van opkijken is het zowel voor de eigenaar als de werknemers van het bedrijf een verschrikkelijke gebeurtenis.

Lees verder  |  Reageer

OnderhoudNL: inhuren illegale schilders levert particulieren boete op

20 februari 2014 - Recentelijk kreeg een particulier een boete van 12.000 euro voor het in de arm nemen van twee illegale schilders. Hét bewijs dat een opdrachtgever er beter aan doet om voor bonafide vakkrachten te kiezen.

Lees verder  |  Reageer

Diversiteit in ondernemend Nederland groeit gestaag

19 februari 2014 - Langzaamaan groeit het aandeel vrouwelijk en etnische ondernemers in Nederland. Het aandeel vrouwelijke ondernemers in het ondernemerstotaal steeg in vijf jaar tijd van 31,3 procent in 2007 tot 32,2 procent in 2012. Het aandeel etnische ondernemers steeg in dezelfde periode van 14,0 procent tot 16,1 procent.

Lees verder  |  Reageer

Geuren in winkelcentrum beïnvloeden winkelend publiek

19 februari 2014 - Planten en omgevingsgeuren hebben een groot effect op de manier waarop mensen zich gedragen en voelen in een winkelcentrum. Ze vergroten het veiligheidsgevoel en plezier van het publiek. Bovendien zorgen ze ervoor dat klanten fors meer geld besteden.

Lees verder  |  Reageer

Co-working: Alle voordelen op een rijtje

18 februari 2014 - Vandaag de dag is co-working  een veelbesproken thema onder starters en ondernemers. Voor een paar euro’s per dag kan men een werkplek huren.

Lees verder  |  Reageer

Trots verbindt bedrijf en werknemer

18 februari 2014 - Het is een werkgeversmarkt, iedereen die een baan heeft, is daar blij mee en zeker voor jonge mensen is dit een wat onwennige tijd, maar ook voor de werkgevers.

Lees verder  |  Reageer

Haal het beste uit uw workforce

17 februari 2014 - Het MKB gaat gebukt onder een zware verantwoordelijkheid. De politiek heeft hen aangewezen als de groeimotor die de economie weer uit het slob moet trekken. Desondanks worden juist de MKB’ers het hardst getroffen door de crisis.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
438  439  440  441  ...  541