Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Prijs nieuwe BMW M3 & M4 vrijwel gelijk

20 februari 2014 - Dat de nieuwe BMW M3 en M4 heel veel in hun mars hebben weten we inmiddels wel. Maar wat BMW's performance-sedan en -coupé in hun jongste gedaante nu precies moeten kosten dat krijgen we nu pas te weten. Vanaf 21 juni staan ze beide bij de dealer tegen de volgende prijzen.

Waar de tweedeurs coupévariant van de BMW M3, voortaan M4 geheten, in het verleden om een veel grote investering vroeg, is deze voortaan een bescheiden bedrag van € 1.000,- duurder. Voor de nieuwe M3 Sedan en M4 Coupé wordt namelijk minstens € 104.000 en € 105.000,- gevraagd. En dat is in het geval van die laatste een stuk minder dan voorheen. Zo kostte zijn voorganger op het laatst € 124.500,- met automaat en zelfs € 135.500,- voorzien van handbak. Ouderwets poken kan gelukkig ook met de nieuwe, maar daarvan heeft BMW de prijzen nog niet bekend gemaakt.

M Driver's Package
Een 450 pk sterke zes-in-lijn met twee turbo's en achterwielaandrijving, wat wens je nog meer? Eigenlijk niets, maar BMW stopt de beide M's toch nog vol met verwennerijen, zoals bijvoorbeeld adaptieve LED-koplampen, Park Distance Control, elektrisch verstelbare en verwarmbare sportstoelen en een alarmsysteem klasse 3. Een navigatiesysteem Professional inclusief ConnectedDrive Services, BMW TeleServices en een Harman Kardon Surround Sound System behoren eveneens tot de standaarduitrusting. Verder zijn ze voorzien van Emergency call, uitgebreide Bluetooth telefoonvoorbereiding, automatisch inklapbare en dimmende buitenspiegels, een opbergpakket en een middenarmsteun voor. Wie maximale prestaties wil moet het M Driver's Package aanvinken. Hiermee haal je niet de afgeregelde 250 km/h maar 280 km/h als topsnelheid. De acceleratietijd van 4,1 seconden verloopt er niet sneller mee. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.