Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ondernemer gebruikt steeds vaker Facebookvideo

25 november 2014 - Middelgrote en kleine bedrijven maken steeds meer gebruik van de kracht en creativiteit van video gecombineerd met het bereik en de grootte van Facebook om in contact te komen met huidige en potentiële klanten.

Adverteerders en marketeers gebruiken steeds vaker video om op een persoonlijke manier een call-to-action te communiceren. Voor lokale bedrijven is video een manier om hun authentieke stemgeluid te behouden en uit te dragen. Kortom, met video geeft Facebook bedrijven de kans om de mensen te bereiken die voor hen belangrijk zijn.

Indrukwekkende groei
Dit jaar zag Facebook een indrukwekkende groei in kleine en middelgrote bedrijven die video gebruiken. Meer dan 800,000 kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd hebben meer dan drie miljoen video's geplaatst in september 2014. 84 procent van deze video's werden van buiten de VS geüpload.
Het aantal MKB-bedrijven dat Facebook video's heeft geplaatst is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar en het aantal video's geüpload door MKB-bedrijven is bijna verdrievoudigd ten opzichte van vorig jaar.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.