Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Winnaars ‘Het Slimste bedrijf van Nederland 2014’ bekend

10 november 2014 - De MKB Krachtcentrale heeft gisteren voor de vijfde keer ‘Het slimste bedrijf van Nederland’ verkozen. De winnaars van de titel realiseren zowel financiële als sociale groei binnen hun bedrijf.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om debiteurenrisico’s te beperken

7 november 2014 - Het faillissement van fraudeurs moet openbaar gemaakt worden, vinden Nederlandse creditmanagers. Dat is effectiever dan het wetsvoorstel van minister Opstelten, waarmee een doorstart na een faillissement eenvoudiger wordt gemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Focus op digitale informatie maakt de weg vrij voor de papierdief

7 november 2014 - De aandacht van bedrijven en organisaties gaat vooral uit naar digitale informatiebescherming, blijkt uit onderzoek van informatiemanager Iron Mountain en PwC. Papieren documenten komen daardoor terecht in het verdomhoekje en vormen het grootste risico voor de informatieveiligheid.

Lees verder  |  Reageer
Tesla Model X uitgesteld naar Q4 2015

Tesla Model X uitgesteld naar Q4 2015

6 november 2014 - Het plan was om de Tesla Model X begin 2015 te vermarkten, maar dat is opnieuw uitgesteld. Het tweede volumemodel van de fabrikant van elektrische auto's is ook dan nog niet rijp voor serieproductie.

Lees verder  |  Reageer

Exact benoemt meest vooruitstrevende accountant van 2014

6 november 2014 - Accountantskantoor JOINSON&SPICE uit Amsterdam is uitgeroepen tot de Cloud Accountant van 2014. De prijs werd uitgereikt tijdens het evenement Exact Live 2014 in de Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder  |  Reageer

De vijf belangrijkste retail trends voor 2015

6 november 2014 - Zijn fysieke winkels binnenkort geschiedenis en kopen we voortaan alleen nog via onze smartphone? Kunnen we in de toekomst geen artikelen meer vastpakken of ter plaatse bekijken?

Lees verder  |  1 reactie

Familiebedrijf: romantisch idee dat op uitsterven staat

6 november 2014 - Bijna driekwart van eigenaren van familiebedrijven (72 procent) denkt na over de verkoop van zijn bedrijf. Een derde verwacht dat dit onderwerp binnen nu en vijf jaar relevant is, tien procent denkt zelfs binnen twee jaar een overname te kunnen realiseren.

Lees verder  |  Reageer
Optimale tractie en grip met Jaguar F-type Coupé R AWD

5 november 2014 - Vierwielaandrijving wordt alsmaar populairder " met name in Amerika " en 550 pk en 680 Nm op louter de achterwielen kan ook best iets te veel van het goede zijn. Daarom presenteert Jaguar nu de F-type R AWD.

Lees verder  |  Reageer

Waarom wifi niet meer weg te denken is in retail

5 november 2014 - Onlangs voorspelde business watcher Dell’Oro dat de omzet in de enterprise Wireless LAN markt de komende vijf jaar gaat stijgen met 70 procent. Deze relatief nieuwe markt gaat een indrukwekkende groei doormaken.

Lees verder  |  1 reactie

Factuur minder snel uit handen ondanks verslechterd betaalgedrag

5 november 2014 - Bijna drie op de tien organisaties (29 procent) betalen hun rekeningen niet binnen de gestelde betalingstermijn. Dat aandeel is hetzelfde als vorig jaar. In lijn met de gestegen betaaltijd zijn credit managers kritisch over de betaalmoraal.

Lees verder  |  1 reactie
Nieuwe Porsche Cayenne GTS plaats vraagtekens bij Turbo

Nieuwe Porsche Cayenne GTS plaats vraagtekens bij Turbo

4 november 2014 - Los Angeles, the city of angels, Hollywood, kortom, de stad waar zien en gezien worden nergens meer heerst. Dat Porsche uitgerekend hier de nieuwe Cayenne GTS voorstelt is zo klaar als een klontje.

Lees verder  |  Reageer

Starters vooral geïnteresseerd in de fiscus, financiering en marketing

4 november 2014 - De 11.500 startende ondernemers die de Startersdag bezochten hebben steeds meer interesse voor de financiering en fiscale aspecten van hun bedrijf, samen met het vinden en behouden van klanten.

Lees verder  |  Reageer

Werkgever heeft veel speelruimte bij inzet flexkrachten

4 november 2014 - Bedrijven hebben veel speelruimte als het gaat om de inzet van flexibele arbeid en de relatie die zij aangaan met flexibel werkenden. Hoewel de omgeving waarin bedrijven functioneren een duidelijke invloed heeft, maken bedrijven hun eigen afweging ten aanzien van het gebruik van flexibele arbeid.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers verspillen veel geld met online adverteren

4 november 2014 - Online adverteren blijkt in negen van de tien gevallen een kostenpost in plaats van dat het echt rendement oplevert. Zo blijkt uit de quickscans van Team Nijhuis. Team Nijhuis gaat daarom gratis kennissessies geven over online adverteren.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
399  400  401  402  ...  541