Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Transportsector heeft behoefte aan flexibele arbeid

13 november 2014 - Ondernemers in de transportbranche zijn terughoudend met het aannemen van nieuw personeel. Meer dan de helft van de ondernemers is dermate onzeker over de stabiliteit van de huidige markt, dat zij minder personeel aannemen (58 procent).

Lees verder  |  Reageer

90 procent van Sint- en kerstshoppers verwacht consistente merkbeleving

13 november 2014 - De drie grootste frustraties van online winkelen zijn: tonen van producten die niet op voorraad zijn (60 procent), ontbreken van genoeg beschikbare informatie (52 procent) en wanneer de impressie in de winkel verschilt met de online impressie (47 procent).

Lees verder  |  Reageer
V8 van Corvette Stingray ook los te bestellen

V8 van Corvette Stingray ook los te bestellen

12 november 2014 - Corvette houdt er al sinds mensenheugenis een mooie traditie op na: het verkoopt zijn motoren ook zonder auto erom heen. Ook de LT1 V8 van de nieuwste Corvette Stingray is voortaan als zogenoemde 'crate engine' verkrijgbaar.

Lees verder  |  Reageer

Minder investeringen in innovatie door MKB

12 november 2014 - De laatste jaren investeert het MKB minder in innovatie. Voordat de kredietcrisis begon lag het aandeel innovatieve MKB-bedrijven nog ruim boven de 60 procent, vanaf 2008 nam dit aantal af. In 2012 was er een licht herstel, waarbij 58 procent van de MKB-bedrijven aan innovatie deed.

Lees verder  |  Reageer

Mkb’ers hebben te veel vertrouwen in klant

12 november 2014 - Drie op de tien mkb-ondernemers weten niet wat zij afschrijven aan oninbare vorderingen. Bijna alle mkb’ers en zzp’ers kampen met wanbetalers. Zes op de tien mkb’ers die te maken heeft met wanbetalers, moeten de vordering afschrijven.

Lees verder  |  2 reacties

Daling faillissementen zet door

12 november 2014 - Het aantal faillissementen is flink gedaald in oktober. Er gingen slechts 773 bedrijven en instellingen failliet. Dat is 35 procent minder dan in dezelfde maand een jaar geleden, heeft Faillissementsdossier.nl bekendgemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Europese landen kopen voor 1,7 miljard euro online voor de feestdagen

12 november 2014 - Adobe heeft de resultaten bekendgemaakt van de Adobe Digital Index 2014 Online Holiday Shopping Forecast. Dit onderzoek richt zich op het voorspellen van de online verkoop in Europa voor de feestdagen in de maanden november en december.

Lees verder  |  Reageer
Vernieuwde Audi Q3 krijgt prijzen toegewezen

Vernieuwde Audi Q3 krijgt prijzen toegewezen

11 november 2014 - Audi's vernieuwde Q3 is nog maar net uit de doeken gedaan of de Nederlandse importeur kan al de prijzen en de uitrustingen vrijgeven. Instappen met een benzineblok in het vooronder kan vanaf € 37.200,- en dieselen start bij € 41.900,-.

Lees verder  |  Reageer

Ruim 35. 000 mensen met beperking aan de slag bij gewone werkgevers

11 november 2014 - Er werken 35.400 mensen met een beperking bij gewone werkgevers via sociale werkbedrijven. De afgelopen acht jaar is dat percentage met 85 procent gestegen. Het overgrote deel van de mensen werkt via een detachering.

Lees verder  |  Reageer

Steeds meer uitzendondernemingen bemiddelen zzp’ers

11 november 2014 - Meer dan 60 procent van de uitzendondernemingen die zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) bemiddelt zzp’ers of geeft aan dat binnenkort van plan te zijn.

Lees verder  |  Reageer

Verzuim kan omlaag door hogere betrokkenheid en lagere werkdruk

11 november 2014 - Uit het jaarlijkse werkbelevingsonderzoek van Flycatcher blijkt dat het verzuim onder werkzame Nederlanders is gedaald ten opzichte van vorig jaar. Dit komt overeen met het beeld van recent gepubliceerde cijfers van het CBS.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Maybach gelanceerd als submerk

Mercedes-Maybach gelanceerd als submerk

10 november 2014 - Het hing al een tijdje in de lucht, maar Mercedes-Benz heeft nu officieel bekend gemaakt wat de rol van het merk Maybach in de toekomst zal worden. Maybach wordt een submerk van de Duitse autobouwer, net zoals AMG dat is. En we krijgen al heel binnenkort concreet iets te zien.

Lees verder  |  Reageer

Wie wordt het beste ondernemersteam van Nederland?

10 november 2014 - De bedrijven Emerus, Bitonic en Vandebron zijn genomineerd voor de Entrepreneur Team Award 2014. De drie genomineerden presenteren zich op het Samen Sterker Symposium op 20 november in Utrecht.

Lees verder  |  Reageer

Eén op de drie badkamerklussen blijft minimaal een jaar liggen

10 november 2014 - Iets meer dan eenvijfde van de Nederlandse woningeigenaren is van plan om de komende twee jaar klussen uit te voeren aan de badkamer. Bijna eenderde van de potentiële klussers loopt al meer dan een jaar met de plannen voor de badkamer rond.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
398  399  400  401  ...  541