Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Minder MKB-ondernemingen in problemen

23 juli 2015 - Volgens het IMK, Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, is het aantal bijstandsaanvragen door zelfstandige ondernemers in het tweede kwartaal van 2015 bijna 25 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, waarvan achttien procent in het afgelopen halfjaar.

Lees verder  |  Reageer

Een organisatie promoten zonder opdringerig te worden?

23 juli 2015 - Zoveel zaken waar u aan moet denken bij de start van een organisatie. Het begint allemaal nog maar met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Lees verder  |  Reageer

Slaagkans financiering gaat omhoog

23 juli 2015 - Bedrijven die financiering zoeken wisten dit in 2014 vaker ook daadwerkelijk volledig of deels te krijgen. Dit is één van de uitkomsten van de voorjaarsmeting 2015 van de Financieringsmonitor.

Lees verder  |  Reageer
Tesla keert terug met Roadster

Tesla keert terug met Roadster

22 juli 2015 - Dit gaat Detroit Electric, die het stokje van de uit productie genomen Tesla Roadster vanaf 2013 overnam, niet leuk vinden. Verstopt in een persbericht over een batterij-update voor de Model S, schrijft Tesla dat het terugkeert met de auto waar het voor hun allemaal mee begon.

Lees verder  |  Reageer

ZZP'er maakt meeste kans op opdracht via intermediair

22 juli 2015 - De zzp’er heeft het meeste kans op een opdracht als hij zich registreert bij een bemiddelaar: bijna zeven op de tien (68 procent) zzp’ers scoort een opdracht, nadat hij zich bij een bemiddelaar heeft ingeschreven

Lees verder  |  Reageer

Steeds meer werkgevers aan de slag met Participatiewet

22 juli 2015 - Steeds meer werkgevers maken ruimte voor mensen met een beperking, wel is er blijvend inspanning en veel aandacht nodig om in 2026 de 125.000 banen voor de doelgroep beschikbaar te hebben.

Lees verder  |  Reageer
Infiniti Q30 nu officieel aangekondigd

Infiniti Q30 nu officieel aangekondigd

21 juli 2015 - Officieel aankondigen, dat is het enige dat Infiniti met de Q30 doet. Want na de gelekte foto eerder deze week hadden we toch gehoopt op meer details bij het officieel maken van de auto. Niet dus, Infiniti geeft ons deze afbeelding en een paar zaken om eens goed over na te denken. Of om misschien heel hard om te lachen.

Lees verder  |  Reageer

Grond en ondernemerschap motor agrarische vastgoedmarkt

21 juli 2015 - De bedrijvigheid in de agrarische sector werd in het eerste halfjaar vooral gekenmerkt door een aanzienlijke vraag naar grond.

Lees verder  |  Reageer
BMW M3 Individual''¦ wie durft?!

20 juli 2015 - Onlangs nog toonde BMW Individual haar kunnen op een M4. Het resultaat was een uiterst gelikte coupé, waar velen zo mee weg willen rijden. Maar of dat ook geldt voor de nu gepresenteerde BMW M3 Individual"¦?

Lees verder  |  Reageer
Eerste foto van Infiniti Q30 opgedoken

Eerste foto van Infiniti Q30 opgedoken

20 juli 2015 - De Infiniti Q30 is nabij. Dat bevestigt deze eerste officiële foto die gelekt is via een Russische website.

Lees verder  |  Reageer

Freelancers werken massaal door op vakantie

20 juli 2015 - Veel freelancers komen op vakantie maar moeilijk los van hun werk. Dit blijkt uit onderzoek van Tentoo Payroll onder haar freelancers.

Lees verder  |  2 reacties

Online marketing steeds belangrijker voor zzp’ers

20 juli 2015 - Dat veel consumenten en bedrijven online op zoek gaan naar diensten en producten is reeds bekend. Maar waar online marketing eerst alleen door grote spelers in de markt werd ingezet richten ook steeds meer zzp’ers zich op online promotie.

Lees verder  |  Reageer
Shelby herbouwt Daytone Coupé

19 juli 2015 - Oké, met een stukprijs vanaf 180.000 dollar is een herbouwd exemplaar van de Shelby Daytona Coupé absoluut geen koopje. Evenwel is het nog altijd een stuk betaalbaarder dan het origineel uit de jaren '60. Die kost namelijk al gauw vele miljoenen.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandig ondernemers tevredener over werk dan werknemers

17 juli 2015 - Zelfstandig ondernemers zijn vaker tevreden over hun werk dan werknemers. Dat geldt vooral voor zelfstandigen die in dienstverlenende sectoren actief zijn.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
362  363  364  365  ...  541