Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Infiniti Q30 nu officieel aangekondigd

21 juli 2015 - Officieel aankondigen, dat is het enige dat Infiniti met de Q30 doet. Want na de gelekte foto eerder deze week hadden we toch gehoopt op meer details bij het officieel maken van de auto. Niet dus, Infiniti geeft ons deze afbeelding en een paar zaken om eens goed over na te denken. Of om misschien heel hard om te lachen.

"De Infiniti Q30 breekt met alle designregels en past in geen enkele categorie: geen coupé, geen hatchback, geen crossover, maar een spannende mix van deze drie carrosserievormen.", aldus het persbericht. Nou ja, volgens ons is dit toch gewoon een hatchback hoor. Een keiharde concurrent voor de A-klasse, A3 en 1-serie. Want wat moet de eveneens op stapel staande QX30 dan toch zijn? Is dat dan ook geen crossover?

Europese roots
Wat Infiniti verder nog met ons wil delen is dat de Q30 qua testen en afstemming volledig op Europees grondgebied is aangepakt. De auto zal in productie genomen worden in Sunderland (UK) en daarmee sterke Europese roots hebben. Het is ons wel duidelijk waarop Infiniti zich richt.

IAA debuut
De details moeten we je vooralsnog dus schuldig blijven. We hopen je in Frankfurt meer te kunnen vertellen over de motoren en de uitrusting.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.