Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Sterke werkgelegenheidsgroei MKB verwacht in 2015 en 2016

17 juli 2015 - De werkgelegenheidsgroei in Nederland wordt dit jaar naar verwachting bijna volledig door het MKB gerealiseerd. Het aantal werkenden in het MKB neemt dit jaar toe met bijna 50.000.

Lees verder  |  Reageer
Audi toont carbon-velgen onder RS 3

Audi toont carbon-velgen onder RS 3

16 juli 2015 - Velgen (vrijwel) volledig opgetrokken uit koolstofvezel voor seriegeproduceerde auto's lijken niet ver weg meer te zijn. Steeds meer autofabrikanten werken eraan en ook Audi treedt nu in de voetsporen van zoal Koenigsegg en BMW.

Lees verder  |  Reageer

Werkgelegenheid in het MKB stijgt met twee procent

16 juli 2015 - Door het CPB gesignaleerde groei van de economie gaat gepaard met werkgelegenheidsgroei in het MKB. Dat is de belangrijkste conclusie uit de nieuwe Van Spaendonck MKB Banenmonitor.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijf starten – denk als een ondernemer

16 juli 2015 - Jaarlijks starten meer dan 100.00 mensen een eigen bedrijf. De redenen variëren van meer vrijheid hebben, hun passie te volgen, hun creativiteit kwijt kunnen of om op hun eigen manier een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

Lees verder  |  2 reacties
Quattro-aandrijving voor Audi A6 met viercilindermotor

Quattro-aandrijving voor Audi A6 met viercilindermotor

15 juli 2015 - Steeds meer automobilisten ontdekken de voordelen van vierwielaandrijving en daar plukt Audi met haar quattro-systeem de vruchten van. In reactie daarop is de A6-lijn met 2.0 liter TFSI nu ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving.

Lees verder  |  Reageer
Unieke Fiat 500C voor het goede doel

Unieke Fiat 500C voor het goede doel

15 juli 2015 - Fiat zet de onlangs gepresenteerde 500 extra in het zonnetje en steunt hiermee tegelijk het goede doel. De hoogste bieder tijdens de veiling op het 'I Defend Gala 2015' gaat met deze bijzonder opgedirkte one-off 500C naar huis. Het is tevens de allereerst van de band gerolde, gefacelifte 500.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er minder kieskeurig bij selectie van bemiddelaar

15 juli 2015 - Zzp’ers zijn in vergelijking tot vorig jaar minder kieskeurig bij de selectie van een bemiddelaar. De zzp’er let minder op het aantal opdrachten (-32 procent), de namen van opdrachtgevers (-26 procent), ervaringen van anderen (-28 procent) en de marge en kosten (dertien procent).

Lees verder  |  Reageer

Meer vrouwen als freelancer aan de slag

15 juli 2015 - Steeds meer vrouwen kiezen voor een bestaan als freelancer. In het tweede kwartaal van 2015 nam het aantal vrouwelijke freelancers met ruim vijftien procent toe, in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder.

Lees verder  |  Reageer

The Other Network zoekt beste mannelijke multiculturele ondernemer

15 juli 2015 - The Other Network gaat dit jaar voor de tiende keer op zoek naar de beste mannelijke multiculturele manager en ondernemer van Nederland.

Lees verder  |  Reageer
Deze snufjes heeft de nieuwe Mercedes E-klasse

Deze snufjes heeft de nieuwe Mercedes E-klasse

14 juli 2015 - Mercedes-Benz kan niet wachten om de nieuwe E-klasse te introduceren. Maar zover is de auto nog niet. De puntjes moeten nog op de i, om daarna wel groots uit te kunnen pakken. Begin volgend jaar staat dat te gebeuren. Wel is al zeker welke snufjes de nieuwe E krijgt toegestopt. En die wil Mercedes nu maar al te graag alvast uit de doeken doen.

Lees verder  |  Reageer

Klimaatplein trakteert op 50 boeken CO2 neutraal ondernemen

14 juli 2015 - Klimaatplein.com biedt met een gratis energiescan organisaties direct inzicht in hoe geld is te verdienen met duurzamer ondernemen.

Lees verder  |  Reageer

Bij helft bedrijven BHV niet gegarandeerd

14 juli 2015 - Bedrijven gaan onzorgvuldig om met medische veiligheid op de werkvloer. Zo zijn er bij vier op de tien bedrijven niet altijd voldoende bedrijfshulpverleners (BHV’ers) aanwezig.

Lees verder  |  Reageer

'Snelle en geloofwaardige implementatie akkoord Griekenland cruciaal'

13 juli 2015 - VNO-NCW en MKB-Nederland achten het een goede ontwikkeling dat er een unaniem akkoord bereikt is tussen Griekenland en de andere eurolanden over hervormingen en een nieuw noodpakket.

Lees verder  |  Reageer

Transport en Logistiek Nederland waarschuwt haar branche voor bedrijfsrisico’s

13 juli 2015 - Er is nog te weinig aandacht voor goed risicomanagement binnen de transportbranche. De meeste ondernemingen hebben geen plan B als het aankomt op bedrijfsrisico’s.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
363  364  365  366  ...  541