Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

20 juli 2015 - Onlangs nog toonde BMW Individual haar kunnen op een M4. Het resultaat was een uiterst gelikte coupé, waar velen zo mee weg willen rijden. Maar of dat ook geldt voor de nu gepresenteerde BMW M3 Individual"¦?

Wanneer je viert dat je 25 jaar bestaat, wil je natuurlijk dat er zoveel mogelijk daarvan melding maken. En deze BMW M3 met z'n gewaagde two-tone interieur is dan wellicht niet het beste uithangbord. De combinatie van Fjord-blauw en Silverstone-wit Merino-leder oogt immers nogal smaakgevoelig en blijft bovendien niet alleen voorbehouden tot het meubilair. Maar ó wee als wij alleen het voor het zeggen hadden"¦ Wat jij? Vind jij het ook helemaal te gek? Maar zou jij het ook durven te bestellen?Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.