Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Tijdregistratie: waarom sturen op uren wél loont

16 februari 2016 - Vertrouwen in werknemers is goed, maar alleen sturen op resultaat is achterhaald. Moderne tijdregistratie biedt volop mogelijkheden om personeel efficiënter in te zetten en de productiviteit te verhogen.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor het starten van uw eigen tandartspraktijk

16 februari 2016 - Voor veel tandartsen is het een droom: het opzetten van een eigen, zelfstandige praktijk. Over het algemeen begint een pas afgestudeerde eerst met het opdoen van ervaring en voordat het besef doordringt hoe snel de tijd gaat, viert u alweer uw vijf-, tien- of twintigjarig jubileum in de praktijk.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe, alu-diesel voor Mercedes E 220d (21%)

Nieuwe, alu-diesel voor Mercedes E 220d (21%)

15 februari 2016 - Zelfs nu de nieuwe E-klasse tot in detail is voorgesteld, blijft Mercedes-Benz de auto ontleden in de hoop aandacht te krijgen. Nou, dat is dan gelukt, al is de gloednieuwe en Mercedes' eerste volledig uit aluminium opgetrokken dieselmotor dan ook een aparte vermelding waard.

Lees verder  |  Reageer

Verkoop boodschappentassen flink in de lift door verbod op plastic tas

15 februari 2016 - Nederlanders schaffen massaal boodschappentassen aan blijkt uit onderzoek door vanbeeklederwaren.nl. De groeiende verkoop komt vooral door het verbod op plastic tassen dat sinds 1 januari van kracht is.

Lees verder  |  1 reactie

Bedrijven betalen facturen steeds sneller

12 februari 2016 - Facturen in het Nederlandse bedrijfsleven zijn nog nooit zo snel voldaan als in het afgelopen jaar. Uit de barometer betaalgedrag van Graydon blijkt dat de gemiddelde factuur na 42,3 dagen betaald is.

Lees verder  |  Reageer

Leegloop bij arbeidsongeschiktheidsverzekeraars ten einde

12 februari 2016 - De uittocht van werkgevers bij private arbeidsongeschiktheids verzekeraars lijkt ten einde. Per 1 januari 2016 stapten zo’n 2.300 werkgevers over naar het UWV - een halvering ten opzichte van het jaar ervoor.

Lees verder  |  Reageer
M760Li xDrive: de Alpina B7 van BMW

M760Li xDrive: de Alpina B7 van BMW

11 februari 2016 - Maak kennis met de M760Li xDrive, de BMW 7-serie die geen M7 mag heten. Iets dat vooral eventjes slikken zal zijn voor Alpina, dat zopas de nieuwe B7 heeft voorgesteld.

Lees verder  |  Reageer

Consument straft organisaties voor slechte en onpersoonlijke communicatie

11 februari 2016 - De Europese consument wordt overspoeld met irrelevante communicatie en junkmail. 84 procent van de Europeanen en 86 procent van de Nederlanders blijkt bereid actie te ondernemen tegen merken en organisaties die ondermaats communiceren.

Lees verder  |  Reageer

Zondagse Valentijn zorgt voor vroege stijging online bloemenverkoop

11 februari 2016 - De Valentijnsdrukte komt dit jaar vroeg op gang. De dagen voor Valentijnsdag worden bijna zes keer zoveel bloemen verkocht ten opzichte van een ‘gewone dag’.

Lees verder  |  1 reactie

Klein beginnen met big data biedt kansen voor retailers

10 februari 2016 - De meeste consumenten zijn uiterst terughoudend met het verstrekken van persoonlijke gegevens aan winkeliers. De bereidheid om zulke informatie te delen, is in de afgelopen twee jaar zelfs sterk gedaald.

Lees verder  |  Reageer

Internationale ondernemingsrisico’s nemen toe in 2016

10 februari 2016 - Na positieve ontwikkelingen in 2015 verwacht Atradius dat internationale ondernemingsrisico’s weer gaan toenemen.

Lees verder  |  Reageer
BMW M2 ondergedompeld in M Performance

BMW M2 ondergedompeld in M Performance

9 februari 2016 - De M2 is nog niet eens op de markt of BMW M Performance heeft al allerlei fijne accessoires panklaar om gelijk mee te bestellen via de dealer.

Lees verder  |  Reageer
't Is wachten op de Audi Q2

't Is wachten op de Audi Q2

9 februari 2016 - Ook Audi is aan het teaseren geslagen nu de Autosalon van Genève dichtbij komt. En het hoeft geen betoog dat het plaagstootje om een nieuw Q-model draait, vermoedelijk de Q2.

Lees verder  |  Reageer

Zakelijke telecommarkt op slot

9 februari 2016 - De telecommarkt zit op slot. Bijna de helft van de Nederlandse ondernemers (45 procent) zit vast aan een contract en kan niet overstappen zonder een hoge boete te betalen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
328  329  330  331  ...  541