Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Balkenende reikt ondernemersprijs uit

9 februari 2016 - De hoogste financiële ondernemersprijs van Nederland met de titel ‘De Nationale Business Succes Award 2015' is op 4 februari door Jan Peter Balkenende overhandigd aan ATAG Nederland.

Lees verder  |  Reageer
Alpina B7 xDrive: sportwagen van dik 5 meter

Alpina B7 xDrive: sportwagen van dik 5 meter

8 februari 2016 - Alpina presenteert de nieuwe B7 xDrive. Zeg maar het eeuwige alternatief voor de M7 die BMW wellicht nooit zal bouwen.

Lees verder  |  Reageer
Bentley Mulsanne Beluga ziet zwart van de kaviaar

Bentley Mulsanne Beluga ziet zwart van de kaviaar

8 februari 2016 - Als je dacht dat de Mulsanne met de Blue Train Edition niet donkerder kon, dan heb je nog geen weet van deze Mulsanne Speed Beluga. Nieuw van Bentley.

Lees verder  |  Reageer

Schade door een bug in je website. Wie gaat dat betalen?

8 februari 2016 - Jurgen is dol op drones. Inmiddels heeft hij een flinke collectie en hij merkt dat steeds meer mensen er ook een willen. Ondernemend als hij is, besluit Jurgen zijn eigen webshop voor drones te starten. Hij schrijft zich in bij de Kamer van Koophandel en vindt via Google een webbouwer die voor een mooie prijs zijn winkel wil bouwen. Maar al snel na livegang blijkt de website niet goed te werken. Hierdoor kunnen klanten vaak niet bestellen en gaan betalingen verkeerd. Wat kan Jurgen doen?

Lees verder  |  Reageer

Financieringsgat in woningbouw gevuld door crowdfunding

8 februari 2016 - Steeds vaker wordt er door projectontwikkelaars in de bouwsector gekozen voor crowdfunding als financieringsmiddel. Het gaat hier voornamelijk om vernieuwende en sociale bouwconstructies.

Lees verder  |  Reageer

Zondagomzet supermarkten stijgt met ruim twintig procent in 2015

8 februari 2016 - De zondagomzet van de supermarkten is in 2015 gegroeid naar 1,41 miljard. Dit is een stijging van 21 procent ten opzichte van 2014. Ruim twee van de drie huishoudens doen per jaar bijna negen keer boodschappen op zondag.

Lees verder  |  Reageer
Ferrari FF leeft voort als GTC4Lusso

Ferrari FF leeft voort als GTC4Lusso

7 februari 2016 - De in 2011 gepresenteerde en uniek ogende Ferrari FF is niet meer. Zijn opvolger is deze GTC4Lusso waarbij de vier in de naam wederom verwijst naar de vierwielaandrijving en het vierpersoons interieur. Tot zover wat gebleven is, want verder veranderde er aanzienlijk wat.

Lees verder  |  Reageer

Hoe kunt u besparen op marketing: vijf tips

5 februari 2016 - In mindere economische tijden – en als startende ondernemer – hebt u niet altijd het benodigde budget. Een van de dingen waarop men dan gaat bezuinigen is marketing, aangezien dit niet direct bijdraagt aan het bedrijfsproces van het leveren van producten of diensten.

Lees verder  |  3 reacties

Zakenreis heeft positief effect op relatie

5 februari 2016 - Het aantal zakenreizen neemt gestaag toe nu de economie weer groeit. In 2015 gingen zakenreizigers gemiddeld vijf keer op reis om potentiële klanten, conferenties of werklocaties in het buitenland te bezoeken. Des te belangrijker dat men goed verzekerd is.

Lees verder  |  Reageer

Flinke groei voor IT-bedrijven en filmproducenten

5 februari 2016 - De economische ontwikkelingen pakken zeer positief uit voor de TMT-sector. Zo zijn de vooruitzichten voor 2016 gunstig en verwacht ABN AMRO dat de bruto toegevoegde waarde van de TMT-sector (Technologie, Media en Telecom) met 4,5 procent groeit.

Lees verder  |  Reageer
Audi tilt RS Q3 naar 367 pk

Audi tilt RS Q3 naar 367 pk

4 februari 2016 - Alsof 340 pk in een compacte crossover nog niet genoeg is, presenteert Audi de nog sterkere Performance-uitvoering.

Lees verder  |  Reageer
Sneller Bentley Bentayga rijden? Aas op een tweedehandsje

Sneller Bentley Bentayga rijden? Aas op een tweedehandsje

4 februari 2016 - Het was al voorzien dat Bentley goud in handen had met de Bentayga. En dat wordt nu door het Britse prestigemerk bevestigd, want de gehele eerste jaarproductie is al uitverkocht.

Lees verder  |  Reageer

Refurbished smartphones steeds meer in opkomst

4 februari 2016 - Een van de belangrijkste kenmerken van een goede ondernemer is dat hij altijd en overal bereikbaar is. Dat geldt ook voor eventuele werknemers, die (vooral in buitendienst) goed bereikbaar moeten zijn.

Lees verder  |  2 reacties

Tips voor aangifte inkomstenbelasting zzp

4 februari 2016 - Bezorgt de aangifte inkomstenbelasting u als zzp’er veel stress? Lees dan hier hoe u uw aangifte soepel kunt laten verlopen. Allereerst is het belangrijk om een goede boekhouder in te schakelen die uw aangifte kan verzorgen. Dit betekent echter niet dat u achterover kunt leunen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
329  330  331  332  ...  541