Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bentley Mulsanne nu nog verfijnder

Bentley Mulsanne nu nog verfijnder

22 februari 2016 - De Bentayga eist zoveel aandacht op dat je bijna zou vergeten dat Bentley ook nog werk heeft gehad aan haar andere modellen. De Mulsanne bijvoorbeeld. Daarvan is nu de vernieuwde versie gepresenteerd, alsmede een Speed en EWB, oftewel een uitvoering met nog langere wielbasis.

Lees verder  |  Reageer
Doek valt bijna voor Rolls-Royce Phantom

Doek valt bijna voor Rolls-Royce Phantom

22 februari 2016 - Na een glansrijke carrière van 13 jaar mag de Rolls-Royce Phantom dan eindelijk met pensioen. Maar niet voordat er op speciale wijze afscheid is genomen van de Phantom Coupé en Drophead Coupé in het bijzonder. Voor die twee valt het doek namelijk definitief.

Lees verder  |  Reageer

Onduidelijkheid SDE+: lopen ondernemers hierdoor subsidie mis?

22 februari 2016 - Minder dan twee weken voor de openstelling van de eerste ronde van de SDE+ in 2016, zijn nog steeds niet alle voorwaarden van de regeling gepubliceerd.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Maybach Guard: veiliger wordt 't niet

Mercedes-Maybach Guard: veiliger wordt 't niet

21 februari 2016 - Anderhalf jaar na de S-klasse Guard heeft Mercedes-Benz ook de Maybach S 600 door allerlei bommen en granaten en spervuur weten te loodsen. En voor dit heldhaftige optreden kreeg de toplimousine zelfs de allerhoogste VR10-onderscheiding voor personenauto's.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijfsovername: nieuwe eigenaar vaak minder alert op personeel dan op pand

19 februari 2016 - De overname van V&D gaat niet door. Een doorstart met een andere eigenaar zit er niet in. Scapino daarentegen wordt wel overgenomen. Het nieuws over faillissementen en doorstarten is schering en inslag.

Lees verder  |  Reageer

Entertainment, Telecom en Doe Het Zelf grootste groeimarkt

19 februari 2016 - De omzet van alle non-food markten bij elkaar opgeteld laat een omzetstijging zien van een procent. De verschillen tussen onderliggende markten is groot.

Lees verder  |  1 reactie

Aanvallers steeds geraffineerder

19 februari 2016 - Hewlett Packard Enterprise (HPE) publiceerde deze week het HPE Cyber Risk Report 2016. Hierin staan de grootste veiligheidsbedreigingen waar bedrijven in het afgelopen jaar onder te lijden hadden. Zo blijkt dat vooral mobiele applicaties steeds kwetsbaarder worden.

Lees verder  |  Reageer

Werken in de cloud: heel fijn tot het een keer misgaat

19 februari 2016 - Zweer je bij werken in de cloud? Logisch, want het is goedkoop én ontzettend handig. Foto’s opslaan in Dropbox, samen aan projecten werken via Google Drive en grote bestanden versturen met WeTransfer. Maar werk is in de cloud minder veilig dan je misschien denkt.

Lees verder  |  Reageer
Maserati Levante plaagt in aanloop naar Genève

18 februari 2016 - Maserati maakt zich op voor de onthulling van de Levante, haar eerste SUV ooit. Dat staat te gebeuren op de Autosalon van Genève. Maar niet zonder eerst een plaagstootje uit te delen.

Lees verder  |  Reageer

Nederland wil liever vrouwelijke klusser voor behangen en schilderen

18 februari 2016 - Nederlandse consumenten tonen in de meeste kluscategorieën een lichte voorkeur voor een mannelijke klusser, behalve in de categorie behangen en schilderen. De meeste consumenten hebben geen voorkeur voor een vakman of -vrouw voor hun klus.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe IT is nog niet aan het MKB besteed

17 februari 2016 - Het MKB is de motor van de Nederlandse samenleving. Die motor kan veel sterker worden door te innoveren met nieuwe IT. "Dat zie ik in het MKB echter weinig plaatsvinden," zegt John Verwaaijen van Magic Software.

Lees verder  |  Reageer

MKB heeft nog vaak weinig kijk op ondernemingsfinanciering

17 februari 2016 - Nog te vaak kijken ondernemers voor ondernemingsfinanciering alleen maar naar de bank. Daarmee missen ondernemers kansen bij het op- en uitbouwen van hun onderneming.

Lees verder  |  Reageer

Toekomstbestendig ondernemen

17 februari 2016 - Succesvolle ondernemers in het MKB experimenteren, laten klanten leidend zijn en doen steeds minder met een doortimmerd ondernemersplan. Deze flexibiliteit leidt tot innovatie en groei, niet alleen bij de reguliere ondernemingen maar ook bij de sociale ondernemingen.

Lees verder  |  Reageer
De sportievere V8: Bentley Flying Spur V8 S

De sportievere V8: Bentley Flying Spur V8 S

16 februari 2016 - Je voegt wat meer vermogen en sportiviteit toe, lakt wat exterieurdelen in hoogglans zwart en plakt een S achter de naam: voila, de Bentley Flying Spur V8 S is geboren. Een model dat precies het midden moet houden tussen de 'gewone' V8 en de oppermachtige W12.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
327  328  329  330  ...  541