Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Persoonlijk Leiderschap, omdat het over mensen gaat

26 februari 2016 - Boekenkasten zijn er volgeschreven over leiderschap, veel managementguru’s verkondigen de laatste trends in leiderschap. Maar waar het steeds weer op neerkomt is de persoonlijke noot.

Lees verder  |  Reageer

Shoppers besteden dit jaar 8,2 miljard euro online

26 februari 2016 - Nederlandse online retailers kunnen in 2016 een omzetgroei van 16,5 procent verwachten. Dit blijkt uit onderzoek van ActiePagina.nl. Uit de internationale studie, uitgevoerd door het Centre for Retail Research, blijkt dat de totale verwachte online omzet 8,2 miljard euro bedraagt ten opzichte van zeven miljard euro in 2015.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandig en flexibel vermogen opbouwen

25 februari 2016 - Wie als zelfstandige werkt en geen werkgever heeft die premies afdraagt voor arbeidsongeschiktheid en pensioenopbouw, moet die zaken zelf regelen. Dat kan maandelijks flink oplopen en kan tot teleurstellingen leiden omdat de uitkeringen en de opgebouwde rechten tegenvallen.

Lees verder  |  2 reacties

Organisaties maken effectiever gebruik van externe kennis bij inhuur zp’er

25 februari 2016 - Inkoopprofessionals zetten steeds vaker kennis in van sourcingpartijen voor het benchmarken van tarieven van externe IT-professionals. Waar voorgaande jaren slechts 23 procent gebruikmaakte van de kennis van sourcingpartijen, is dit afgelopen jaar bijna verdubbeld naar 44 procent.

Lees verder  |  Reageer

Europese spanningen merkbaar voor Nederlandse bedrijven

24 februari 2016 - Op basis van ruim 10.000 vertalingen voor Nederlandse organisaties heeft Vertaalbureau Perfect een infographic opgesteld dat de belangrijkste talen voor het Nederlandse bedrijfsleven weergeeft.

Lees verder  |  Reageer

Coworking ideaal voor start-ups

24 februari 2016 - Het aantal cowerkplekken is vanaf 2006 bijna ieder jaar verdubbeld en naar verwachting zijn er in 2018 wereldwijd meer dan 37.000 coworking ruimtes. Veel bedrijven, vooral start-ups, kiezen vaak voor deze creatieve, inspirerende professionele omgevingen, die daarnaast ook nog eens kostenbesparend zijn.

Lees verder  |  Reageer
Audi S4 nu ook als Avant

Audi S4 nu ook als Avant

23 februari 2016 - Audi bouwt geleidelijk op naar het absolute hoogtepunt van de nieuwe A4-gamma; de RS 4 natuurlijk! Tot die tijd moeten we ons zien te vermaken met de gewone A4, de S4 Sedan of deze nu gepresenteerde S4 Avant.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-AMG C 43 Coupé: voor als 't wat minder mag zijn

23 februari 2016 - Voor wie het niet het meegekregen: de vroegere AMG Sport-modellen van AMG Performance zijn voortaan bij Mercedes-AMG gebracht. Je weet wel, de bedenker en maker van de geweldenaren met op de achterklep '63' of '65'. Het gevolg? Nog een variant, deze C 43 Coupé bijvoorbeeld.

Lees verder  |  Reageer
McLaren 570GT dol op weekendjesweg

McLaren 570GT dol op weekendjesweg

23 februari 2016 - McLaren heeft de line-up van haar Sport Series gecomplementeerd. Na de 570S en de 570C is dit de 570GT, de meest praktische en vergevingsgezinde van allemaal. Van alle McLaren ooit gebouwd zelfs.

Lees verder  |  Reageer
Het aftellen naar de Bugatti Chiron is begonnen

Het aftellen naar de Bugatti Chiron is begonnen

23 februari 2016 - Zoals jaar in, jaar uit staat de Autosalon van Genève bol van de pk's. Ook de komende editie, die volgende week aanvangt, zal weer één groot supercar-festijn zijn en nu al kan met relatieve zekerheid worden beweerd dat de grootste klapper de Bugatti Veyron is. Het aftellen is begonnen"¦

Lees verder  |  Reageer

Brexit: Nederlandse export -4,3 procent

23 februari 2016 - Besluiten de Britten 23 juni om de EU daadwerkelijk de rug toe te keren? Dan krijgt Nederland rake klappen. Volgens de researchafdeling van Euler Hermes bedraagt het exportverlies voor Nederland -4,3 procent.

Lees verder  |  Reageer

De ideale werkplek van Generatie Z

23 februari 2016 - Veel bedrijven hebben hun werkomgeving nog maar net aan Generatie Y aangepast, terwijl Generatie Z (mensen die tussen 1995 en 2010 zijn geboren) de arbeidsmarkt al betreedt. Hoog tijd dus om na te denken over de gevolgen daarvan voor organisaties.

Lees verder  |  Reageer

Werk maken van ethiek loont

23 februari 2016 - Het goede doen met de goede redenen. Dat is waar ethiek over gaat. Het raakt aan de waarden waar een bedrijf of persoon voor staat en aan waarden gedreven ondernemerschap. En dus raakt het aan de essentie van ondernemen.Het goede doen met de goede redenen.

Lees verder  |  Reageer
Gaat Rimac de supercar-wereld op z'n kop zetten?

Gaat Rimac de supercar-wereld op z'n kop zetten?

22 februari 2016 - Of de elektrische supercar de traditionele supersportauto ooit gaat verdringen, dat durven wij niet te zeggen. Maar als de Rimac Concept_One het startschot is voor het eerste soort, dan heeft het op z'n minst bestaansrecht. Wat een machine! En dat met Kroatisch bloed.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
326  327  328  329  ...  541