Ondernemen met de beste ondersteuning

Weblog

Liever niet van baan veranderen

Door: Danny Bijl, 19 januari 2015 - De economie trekt aan. Er gloort weer licht aan de horizon. Een meerderheid van de Nederlandse werknemers geeft aan dit ook te merken op de werkvloer en in hun specifieke situatie. Bijna een kwart (22%) zegt de impact van de herstellende economie zeer groot is op hun werksituatie. Zo blijkt uit onderzoek van Randstad. 

Lees verder  |  Reageer

Tips voor het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers

Door: Sander Wijdemans, 15 januari 2015 - Bent u tevreden over de resultaten van het afgelopen jaar of vindt u dat het veel beter had gekund? Als u het gevoel heeft dat er in het afgelopen jaar een veel betere productie gedraaid had kunnen worden. Dit kan onder andere te maken hebben met de interne transportmiddelen, waar onder andere Pallettruck Twente u over kan adviseren. Maar daarnaast zijn er nog meer tips die u kunnen helpen om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Hieronder worden er vijf uitgelicht. 

Lees verder  |  Reageer

Vijf zaken waar u rekening mee moet houden bij het opbouwen van zakelijke relaties voor de lange termijn

Door: Sander Wijdemans, 06 januari 2015 - Een veelvoorkomend gezegde is dat een bedrijf net zo goed is als de klanten die het dient en er is geen bedrijf dat ver komt nadat het de klanten die het had verliest. De sleutel tot succes is het opbouwen van relaties die verder gaan dan eenmalige projecten en waarin consistent Ún permanent waarde wordt geleverd aan de klant. Bij deze geven we u in samenwerking met Woodiful enkele tips voor het ontwikkelen van productieve en duurzame relaties.

Lees verder  |  Reageer

Kantoorautomatisering: telefonie en hosting

Door: Sander Wijdemans, 27 december 2014 - Zoveel mogelijk winst en zo min mogelijk kosten is de droom van elke ondernemer. Om dit te kunnen realiseren is een goede kantoorautomatisering absoluut noodzakelijk. Dit kunt u ook wel zien als een combinatie van allerlei hulpmiddelen die ervoor zorgen dat alle informatie in een bedrijf veilig opgeslagen, bewerkt en verspreid kan worden.

Lees verder  |  Reageer

De race naar het 'trusted advisor' - schap

Door: Han Mesters, 15 december 2014 - In de professionale dienstverlening (advocatuur, bankwezen, accountancy, consultancy etc.) zien we dat de spelers in veel gevallen kiezen voor het streven naar ‘trusted advisor’ - schap als instrument voor onderscheidend vermogen. Wat weten we inmiddels van dit fenomeen?

Lees verder  |  Reageer

Tips voor de verfraaiing van de entree van uw kantoorgebouw

Door: Sander Wijdemans, 03 december 2014 - De entree van uw kantoorgebouw is het eerste wat klanten zien wanneer ze op gesprek komen. Het is dan ook een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Hoe kunt u hiermee een statement maken? In samenwerking met Kunstgrasnet bespreken we hoe u een sterk visitekaartje af kunt geven met de inrichting van de entree van uw kantoorgebouw.

Lees verder  |  Reageer

Welk type vloerbekleding kies ik voor mijn kantoor of bedrijfsruimte?

Door: Danny Bijl, 23 november 2014 - De vloer vormt de basis voor de (her)inrichting van uw kantoor of bedrijfsruimte. Deze keuze is vaak het vertrekpunt voor de verdere inrichting. Er is echter één knelpunt: het enorme aanbod in types vloerbekleding, dessin en kleur. Hoe kiest u de vloer die past bij de functionaliteit, sfeer en uitstraling die u wenst? Hakkert projectinrichting heeft enkele handig tips voor u.

Lees verder  |  2 reacties

In drie stappen online

Door: Danny Bijl, 21 november 2014 - Een website is tegenwoordig onmisbaar. Zonder site lijk je soms wel niet te bestaan. Wanneer een nieuwe klant je probeert op te zoeken en je niet vindt, heeft hij dan wel een betrouwbare partner gevonden? Besta je wel echt? Ook nieuwe klanten vinden je via een website. Het is een communicatiemiddel dat niet mag ontbreken voor je bedrijf. Maar hoe kom je dan online? Het hoeft niet moeilijk te zijn maar je moet er wel even goed over na denken. Hieronder drie stappen om je te helpen online te komen.

Lees verder  |  Reageer

De veiligheid van magazijnstellingen

Door: Danny Bijl, 15 november 2014 - Ieder jaar in oktober wordt de Dag van het Magazijn gehouden. Dan wordt de prijs voor het Veiligste Magazijn uitgereikt. In 2015 wordt deze verkiezing voor de 10e keer georganiseerd. Maar om mee te dingen naar de prijs, dient de logistieke omgeving binnen je onderneming wel veilig te zijn. Want groot of klein, bij ieder bedrijf dient veiligheid hoog in het vaandel te staan.

Lees verder  |  1 reactie

Hollywood, Skunk Works en de toekomst

Door: Han Mesters, 08 november 2014 - In een eerdere blog heb ik geschreven over de ‘disruptieve’ invloed van technologie op business modellen van bedrijven. Mij houdt de vraag bezig hoe we ons een beeld kunnen vormen van nieuwe technologieën in de toekomst.

Lees verder  |  Reageer

Een nieuw kantoorpand, wat komt erbij kijken?

Door: Danny Bijl, 04 november 2014 - Als de zaken uitstekend gaan en je eigenlijk de pan uitgroeit met je bedrijf, dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuw kantoorpand. Misschien ben je wel net begonnen en moet je zelfs mensen gaan aannemen omdat je de werkzaamheden niet meer allemaal alleen kunt uitvoeren. Ook dan is de aankoop of huur van een nieuw kantoorpand zeker interessant.

Lees verder  |  Reageer

Hoe stel je algemene voorwaarden op?

Door: Danny Bijl, 28 oktober 2014 - Het is altijd verstandig om algemene voorwaarden op je website te plaatsen wanneer je producten of diensten aan consumenten of niet-consumenten verkoopt. Hierin benoem je bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden, betalingstermijn en bedenkingstermijn. Waar moet je aan denken bij het opstellen van deze voorwaarden? In samenwerking met Kessels Hanssen t’Sas Advocaten geven we je enkele tips:

Lees verder  |  Reageer

Tips om waterschade te voorkomen

Door: Danny Bijl, 24 oktober 2014 - Ook in kantoor- of bedrijfspanden is waterschade een veel voorkomende zaak, denk daarbij aan waterschade door een verstopte regenpijp of vorstschade aan de gevel. En als er zich een lekkage voordoet, dan is de schade vaak enorm. In samenwerking met De Droogspecialist, bekend van o.a. Ondernemend Nederland, geven we je graag een aantal tips om waterschade zoveel mogelijk te beperken:

Lees verder  |  Reageer

Grenzen stellen in een grenzeloze wereld: iedereen zijn eigen flexstijl

Door: Marianne Sturman, 23 september 2014 - Werkstress. Decennia terug vooral voorbehouden aan mensen met te drukke fulltime banen, tegenwoordig steekt het ook de kop op bij parttimers. Veelal door alle ballen die we in de lucht houden om werk en prive in balans te houden. Het Nieuwe Werken is medeveroorzaker, zo geloven sceptici, dat stimuleert ons namelijk 24/7 bezig te zijn met werk. Echter, niet Het Nieuwe Werken, maar daarmee gepaard gaande technologische ontwikkelingen kunnen voor stress zorgen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
8  9  10  11  ...  17