Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Agrarisch vastgoed laat stijgende lijn zien

24 januari 2013 - Het agrarisch en landelijk vastgoed heeft een redelijk jaar achter de rug. De resultaten zijn vergelijkbaar met die in 2011. Dit stelt de vakgroep NVM Agrarisch & Landelijk Vastgoed (NVM A&LV). Volgens de vakgroep zit de grondprijs landelijk gezien in een opwaartse trend.

Lees verder  |  Reageer
MINI Clubman elegante verschijning als Bond Street

MINI Clubman elegante verschijning als Bond Street

23 januari 2013 - De stijl van de chique Londense winkelstraat Bond Street is op een smaakvolle manier doorvertaald naar een designpakket voor de MINI Clubman. In deze Clubman Bond Street zie je geen trendy jongeren stappen, maar fijnproevers die zich bij Sotheby´s " gevestigd in Bond Street " verlekkeren aan de meest prachtige kunstobjecten.

Lees verder  |  Reageer

Extra energiebesparing levert extra banen op

23 januari 2013 - Extra investeringen in energiebesparing van bestaande gebouwen leveren een fors aantal banen in de bouw en de toeleverende industrie op. Dat is de conclusie uit een scenario-studie van SEO Economisch Onderzoek en CE Delft voor het ministerie van Infrastructuur & Milieu.

Lees verder  |  1 reactie

Zorgondernemers maken eigen soap voor RTL5

23 januari 2013 - Zorgondernemers en ActiZ werken samen aan een tv-soap die zich afspeelt in en rond de zorg. Doel van deze soap is om jongeren te interesseren voor een baan in de zorg. De aanleiding is eenvoudig: de vraag naar zorgmedewerkers neemt toe en het aanbod lijkt te dalen.

Lees verder  |  Reageer

Consumentenautoriteit start voorlichtingscampagne voor webwinkeliers

23 januari 2013 - Gisteren startte de Consumentenautoriteit de campagne ‘Goede webwinkelier? Check dat hier’. Deze campagne richt zich op ondernemers met een webshop die aan consumenten leveren. De ondernemers krijgen uitleg over de regels en hoe deze goed kunnen worden toegepast.

Lees verder  |  Reageer
Aston Martin Rapide S: facelift en 550 pk

Aston Martin Rapide S: facelift en 550 pk

22 januari 2013 - Onder het pakkende credo 'more power, more beauty, same soul' presenteert Aston Martin de Rapide S. En nu maar hopen voor de Britse sportwagenfabrikant dat hun sportlimousine wat gretiger aftrek vindt.

Lees verder  |  Reageer
Bentley Mulsanne kon nog luxueuzer

Bentley Mulsanne kon nog luxueuzer

22 januari 2013 - Wie een Bentley Mulsanne bestelt zal de auto geheel naar wens kunnen aankleden, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar voor wie zelf iets minder creatief is breidt Bentley het gamma aan standaard opties zelf uit.

Lees verder  |  Reageer

'Bedrijven op de Maasvlakte slechtste betalers van Nederland'

22 januari 2013 - Bedrijven in de gemeente Noordgouwe (Zeeland) betalen het snelst van heel Nederland: binnen een maand. De slechtse betalers zijn de bedrijven op de Maasvlakte in Rotterdam, met een gemiddelde betalingstermijn van bijna twee maanden. Het verschil bedraagt 30 dagen.

Lees verder  |  Reageer

Jong Ondernemen leert jongeren omgaan met geld

22 januari 2013 - Jong geleerd is oud gedaan. Dat geldt ook voor het aanleren van gezond financieel gedrag. Het onderwijs speelt hierin, samen met ouders, een belangrijke rol. Jong Ondernemen presenteert zich van 22 tot en met 26 januari 2013 op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs te Utrecht.

Lees verder  |  Reageer

Zorg kiest voor duurzaamheid bij merkkeuze bouwmaterialen

22 januari 2013 - De komende jaren moeten zorgbedrijven hun gebouwen aanpassen aan de veranderende wensen en behoeften van gebruikers, dat geldt ook voor nieuwbouw. Het is dus een potentiële markt.

Lees verder  |  1 reactie

MVO-trends bieden volop kansen voor ondernemers

21 januari 2013 - MVO Nederland verwacht dat de markt voor duurzame producten en diensten de komende jaren met tientallen procenten blijft stijgen. De vraag naar klimaatneutrale, energiezuinige, gezonde en streekgebonden producten neemt zowel in Nederland als internationaal sterk toe.

Lees verder  |  Reageer

Tijd voor echte innovatie in de zakelijke dienstverlening

21 januari 2013 - De zakelijke dienstverlening is georganiseerd rondom het behalen van omzet door het schrijven van zoveel mogelijk uren. Ook de loopbanen van professionals bij traditionele dienstverleners zijn daar van afhankelijk. Zowel de professionals als de klant zijn echter gebaat bij meer flexibiliteit, productiviteit en innovatie.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandigen Bouw: onderzoek vermogen zzp'er klopt niet

21 januari 2013 - Hebben zzp'ers werkelijk een 'stevige vermogenspositie', zoals Pantheia/EIM en CBS beweren? Fout, vindt Zelfstandigen Bouw. De laatste jaren hebben veel zzp'ers hun reserves moeten aanspreken, cijfers uit 2009 geven dus geen juist beeld.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers optimistisch ondanks langdurige crisis

18 januari 2013 - Een meerderheid van de ondernemers (60 procent) denkt dat de economische crisis voortduurt tot zeker na 2015. Toch zijn ondernemers optimistisch over hun eigen omzetkansen.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
509  510  511  512  ...  541