Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

BMW 4-serie Cabriolet kan besteld worden

BMW 4-serie Cabriolet kan besteld worden

3 november 2013 - De orderboeken van de nieuwe BMW 4-serie Cabriolet zijn geopend. Wie snel bestelt kan nog voor de warme lentestralen rijden.

Lees verder  |  Reageer

Zzp-tarieven staan nog steeds onder druk

1 november 2013 - 69,5 procent van de zzp’ers geeft aan dat hun tarieven onder druk staan. Dit percentage is vrijwel onveranderd sinds begin 2013 en vormt geen teken van herstel. Wel heeft 86,7 procent van de zzp’ers een buffer opgebouwd: een stuk meer dan een jaar geleden.

Lees verder  |  Reageer

Tekorten dreigen door lage instroom ambachtsopleidingen

1 november 2013 - Verschillende specialistische mbo-opleidingen hebben te maken met een daling van het aantal studenten. Dit kan bij het aantrekken van de economie leiden tot ernstige tekorten aan vakmensen. Dit blijkt uit de sectorbeschrijving ambachten van UWV.

Lees verder  |  1 reactie
Autoverkopen oktober eindelijk weer in de lift: +37,4%

Autoverkopen oktober eindelijk weer in de lift: +37,4%

31 oktober 2013 - We moesten er een tijdje op wachten maar er zijn eindelijk weer positieve berichten te melden over de autoverkopen. De afzet is in de maand oktober namelijk met 37,4% gestegen ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Is het tijd voor euforie?

Lees verder  |  Reageer

Tien tips om bedrijfsrisico’s te beperken met een Bring Your Own Device policy

31 oktober 2013 - Een groeiend aantal mensen neemt hun eigen smartphone, tablet of laptop mee naar kantoor (40 procent), waardoor zakelijk en privégebruik steeds meer door elkaar gaat lopen. Een groot deel van de mkb-werkgevers in Nederland is onvoldoende ingesteld op dit BYOD-principe (Bring Your Own Device).

Lees verder  |  1 reactie

Passie centraal in RTL7 tv-programma Ondernemen met Passie!

31 oktober 2013 - Zondag 3 november om 13.40 uur is de eerste aflevering van het nieuwe RTL7 tv-programma Ondernemen met Passie! (OMP!). Ondernemers uit verschillende branches vertellen hierin open en eerlijk over hun passie voor ondernemen.

Lees verder  |  Reageer
Vernieuwde Porsche Panamera nu ook als Turbo S

Vernieuwde Porsche Panamera nu ook als Turbo S

30 oktober 2013 - Porsche stak onlangs de Panamera in het nieuw, maar een Turbo S stond nog niet op de menukaart. Om het gamma van die herziende Panamera te completeren en voor wie een 'normale' Turbo niet krachtig genoeg is, voegt Porsche nu dus de Panamera Turbo S en de Turbo S Executive aan zijn collectie toe.

Lees verder  |  Reageer
Audi maakt prijzen A3 Cabriolet wereldkundig

Audi maakt prijzen A3 Cabriolet wereldkundig

30 oktober 2013 - Audi heeft de prijzen bekend gemaakt van de nieuwe A3 Cabriolet, die zowel in benzine- en dieselvariant als 20% bijteller leverbaar wordt. Vanaf € 35.900,- staat het nieuwe dakloze model bij de Audi-dealer, de levering start in maart volgend jaar.

Lees verder  |  Reageer

Meerderheid zzp’ers doet boekhouding zelf

30 oktober 2013 - 53,0 procent van de zzp’ers doet de boekhouding zelf en besteedt deze niet uit. 48,1 procent gebruikt hiervoor Excel, 31,3 procent gebruikt op de PC geïnstalleerde software en 20,6 procent gebruikt online boekhoudsoftware.

Lees verder  |  3 reacties

MKB gaat jeugdwerkeloosheid tegen met IT

30 oktober 2013 - Uit onderzoek van Oxford Economics, dat in opdracht van SAP is uitgevoerd, blijkt dat het MKB de belangrijkste Europese banenmotor is. Maar liefst 90 procent van de nieuwe banen komen voor rekening van bedrijven die jonger zijn dan vijf jaar.

Lees verder  |  Reageer

Vriendelijke aanmaning werkt beter dan boze brief

29 oktober 2013 - Bij aanmaningen werkt een motiverende tekst beter dan een boze brief. Door debiteuren effectief te benaderen in plaats van juridische teksten of dreigende taal te gebruiken, wordt veel meer respons behaald. Dit vergroot de kans dat rekeningen eerder worden betaald.

Lees verder  |  4 reacties

Helft MKB heeft geen softwareregulering voor flexibel personeel

29 oktober 2013 - MKB-bedrijven die gebruik maken van ZZP’ers en freelancers lopen veiligheidsrisico’s. 36 procent van het MKB maakt gebruik van een dergelijke flexibele schil. 48 procent van deze organisaties hebben echter nog geen regels opgesteld voor het gebruik van software door flexibel inzetbaar personeel.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Mercedes C-klasse is te vroeg

Nieuwe Mercedes C-klasse is te vroeg

28 oktober 2013 - Laat het teaseren maar zitten, Mercedes, we hebben de nieuwe C-klasse al te pakken.

Lees verder  |  Reageer

Klantenservices nauwelijks benaderd via social media

28 oktober 2013 - Het via social media benaderen van klantenservices van bedrijven staat nog in de kinderschoenen. Op dit moment gebeurt dat nog nauwelijks. Naar verwachting brengen jongeren daar in de toekomst verandering in.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
458  459  460  461  ...  541