Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Pas op voor onterechte incassokosten

6 november 2013 - Het Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB) constateert dat organisaties nog altijd meer incassokosten in rekening brengen dan wettelijk is toegestaan. Bedrijven profiteren van de gebrekkige kennis van consumenten en ondernemers door bij aanmaningen kosten te berekenen die ze helemaal niet in rekening mogen brengen sinds de wetgeving vorig jaar is aangepast.

Lees verder  |  1 reactie

Landelijke prijs voor goed ondernemerschap gelanceerd

6 november 2013 - Een groep van veertien ondernemers lanceert een landelijke prijs voor de beste opdrachtgever en de beste opdrachtnemer: de FOTY Awards 2013, ofwel Freelancer of the Year Awards. Deze competitie duurt van november 2013 tot en met maart 2014 en de uitreiking vindt plaats in maart 2014 tijdens het slotevenement.

Lees verder  |  1 reactie

Sloop de crisis

6 november 2013 - De televisie zoemt zachtjes. Een groot 42" plasma scherm van Panasonic, waarvan het rode lampje aan de voorkant van de flatscreen nog is opgelicht. Het huis is stil. Iedereen ligt te slapen. Het is immers twee uur ’s nachts...

Lees verder  |  1 reactie
Ongelofelijk: Devel Sixteen claimt 6. 000 pk

Ongelofelijk: Devel Sixteen claimt 6. 000 pk

5 november 2013 - Schreven we zonet nog vol bewondering over een sportauto met 1.000 pk, die opgepompte Corvette Stingray is een doetje vergeleken met de Devel Sixteen. Deze op de Dubai Motor Show gepresenteerde duivel zou over 6.000 pk beschikken. Ongelofelijk! En daarin lijkt 'em nu precies de crux te zitten.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven betalen sneller

5 november 2013 - Nederlandse bedrijven betalen sneller hun rekeningen. Nadat de betaalmoraal van Nederlandse bedrijven vorig jaar een dieptepunt bereikte, wordt dit jaar gemiddeld zes dagen sneller betaald: 26 dagen na vervaldatum tegen 32 dagen vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer

Export watersector stijgt ondanks economische tegenwind

5 november 2013 - De export van de watersector groeide in 2012 met 6,5 procent, naar een bedrag van 7,1 miljard euro. Dat positieve beeld geldt ook voor 2013: ruim 60 procent van de bedrijven verwacht dat de buitenlandse omzet van wateractiviteiten in 2013 zal toenemen, tegenover ongeveer een op de vijf dat een afname verwacht.

Lees verder  |  1 reactie

Vakdiploma in ere hersteld

5 november 2013 - Afgelopen donderdag ontving slijter Nettie Hagenaars (24) van slijterij wijnhandel Alex Storms uit Heythuysen het eerste vernieuwde Slijtersvakdiploma uit handen van Ron Andes, voorzitter van de Koninklijke SlijtersUnie.

Lees verder  |  Reageer
Dit kost de Corvette Stingray (Convertible)

Dit kost de Corvette Stingray (Convertible)

4 november 2013 - De Corvette is traditioneel veel peekaa's en veel lol voor iedere euro. Met de nieuwe, zevende generatie is dat niet anders, zo wordt duidelijk nu de prijzen eindelijk bekend zijn gemaakt.

Lees verder  |  Reageer
Bugatti Legends III eert Meo Costantini

Bugatti Legends III eert Meo Costantini

4 november 2013 - Een roemrijk automerk als Bugatti heeft vele (race)legendes voortgebracht. En als je aan één van hen een hommage brengt, moet je ze eigenlijk allemaal een keertje eren. De Bugatti Legends Series is hard op weg dat waar te maken. Nummer drie staat in het teken van Meo Costantini.

Lees verder  |  Reageer

VVD wil ondernemersklimaat voor startups verbeteren

4 november 2013 - Ruim 40 maatregelen van de VVD moeten het ondernemersklimaat voor startups aantrekkelijker maken. Tweede Kamerlid Anne-Wil Lucas presenteerde vrijdag de Agenda ‘StartupNL’ met voorstellen die het startups makkelijker moet maken om in Nederland te starten, groeien én vestigen.

Lees verder  |  2 reacties

Zijn autoverkopen in oktober de bekende zwaluw?

4 november 2013 - Na tien maanden zijn de autoverkopen in oktober eindelijk weer gestegen met maar liefst 37 procent. Ook de verwachtingen voor de laatste twee maanden van 2013 zijn positief. In een tijd dat signalen over een herstel van de economie steeds meer zichtbaar worden, rijst de vraag of dit de eerste zwaluw is voor de autoretail?

Lees verder  |  Reageer

Online verkoop dwingt retail en logistiek tot samenwerking

4 november 2013 - Webwinkels hebben onvoldoende aandacht voor het belang van een efficiënt logistiek proces. Zo blijkt uit onderzoek van Panteia. Het komt regelmatig voor dat jonge webwinkels failliet gaan, omdat ze de grip op het logistieke proces zijn kwijtgeraakt of omdat het business concept onvoldoende aansluit bij de logistieke mogelijkheden.

Lees verder  |  Reageer
Lexus RC steelt de show in Tokyo

Lexus RC steelt de show in Tokyo

3 november 2013 - Herinner je je de Lexus LF-CC Concept van een jaar geleden nog? Vast, wat zo agressief was 'ie wel gestileerd. Nog voor de eerste enthousiaste reacties spraken de Japanners hun wens voor een productiemodel uit en dit is 'em geworden: de RC. Je kunt hem tevens gerust zien als de coupévariant van de IS.

Lees verder  |  Reageer
Open Rolls-Royce Wraith duurt nog even

Open Rolls-Royce Wraith duurt nog even

3 november 2013 - Rolls-Royce wil haar volume opdrijven en de gemiddelde leeftijd van haar klanten omlaag brengen. De Ghost gaf daartoe het voorzetje, de Wraith timmert wat betreft dit doel pas echt aan de weg. De volgende stap is een opengewerkte versie van die prestige-coupé. Maar die laat nog wel even op zich wachten.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
457  458  459  460  ...  541