Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Senzati Mercedes Sprinter: privéjet op wielen

6 februari 2015 - Senzati verbouwt Mercedes-busjes. En dan niet voor de loodgieter of schilder, maar voor wie er vooral zichzelf mee wenst te vervoeren. Ruim € 250.000,- vraagt Senzati daarvoor, al hangt het eindsaldo wel af van je exacte eisen.

Lees verder  |  Reageer

Tablet veruit populairder dan mobiel bij online shoppen

6 februari 2015 - Nederlanders shoppen liever op een tablet dan op een mobiele telefoon. Dat blijkt uit onderzoek van Actiecode.nl onder 1.050 online shoppers.

Lees verder  |  1 reactie

Muziek als omzetmaker

6 februari 2015 - Een wijnwinkel die z'n omzet ziet verveelvoudigen dankzij het draaien van klassieke achtergrondmuziek, draaiorgels op straat die klanten juist wéghouden uit een winkel: voorbeelden van de invloed die muziek op ons koopgedrag kan hebben.

Lees verder  |  Reageer

Branchespecifieke flexplekken hebben de toekomst

6 februari 2015 - De arbeidsmarkt ontwikkelt zich snel, daarmee ook de behoefte in ondersteunende faciliteiten. In lijn met het nieuwe werken staat de toegevoegde waarde van flexwerken in bedrijfsverzamelgebouwen ter discussie, zo ook in de architectuurbranche.

Lees verder  |  Reageer

Helft MKB-ondernemers in 2016 over op online boekhouden

5 februari 2015 - Bijna de helft van de MKB-ondernemers verwacht in 2016 over te zijn op online boekhouden. Dat blijkt uit onderzoek van Yuki onder 150 respondenten. Veel ondernemers doen de boekhouding nu zelf, omdat ze uitbesteden bij een accountant of administratiekantoor te duur of te traag vinden.

Lees verder  |  1 reactie

Eén vijfde MKB heeft geen grip op telefoniekosten

5 februari 2015 - Het MKB komt nog regelmatig voor verrassingen te staan wanneer de telefoonrekening gepresenteerd wordt. Ruim 21 procent van het MKB geeft aan moeite te hebben met het managen van telefoniekosten.

Lees verder  |  Reageer
Infiniti QX30 Concept ziet het licht in Genève

4 februari 2015 - Er komt weer een nieuwe Infiniti aan. Op 3 maart zal in Genève het doek van de QX30 worden getrokken. Het gaat evenwel nog om een concept.

Lees verder  |  Reageer

Zonne-energie: zes technologische ontwikkelingen om in de gaten te houden

4 februari 2015 - Het mag geen verrassing zijn: fossiele brandstoffen raken op en duurzame alternatieven als zonne-energie zijn daarom broodnodig.Gelukkig zitten ondernemers niet stil.

Lees verder  |  6 reacties

Topondernemersregeling voor studenten Hanzehogeschool Groningen

4 februari 2015 - De Hanzehogeschool Groningen start deze maand met een bijzondere nieuwe regeling voor studentondernemers. Binnen de Hanzehogeschool Topondernemersregeling kunnen talentvolle studentondernemers studeren en ondernemen zeer effectief combineren.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers zetten druk op accountantsmarkt door te vergelijken

3 februari 2015 - Wanneer iemand een product wilt kopen of een dienst afnemen gaat hij of zij eerst online vergelijken. Of het nu gaat om een nieuw boek voor op vakantie, een tweedehands auto of om een nieuwe accountant voor een bedrijf.

Lees verder  |  1 reactie

De laatste tien genomineerde winkelstraten zijn bekend

3 februari 2015 - Nog tien winkelstraten en winkels zijn in de race voor de belangrijkste winkelprijs van Nederland, de NLstreets Awards. Op nlstreets.nl kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkelstraat en winkel van 2014.

Lees verder  |  Reageer

Online aankopen: aannemers zetten achtervolging in

2 februari 2015 - Installateurs verwachten over drie jaar een meerderheid van de materiaalinkopen via een webshop of online module te bestellen. Voor aannemers ligt dit verwachte percentage veel lager.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes prijst C 350e plug-in hybrid (7% bijtelling)

Mercedes prijst C 350e plug-in hybrid (7% bijtelling)

1 februari 2015 - Nu is het zeker. De onder leaserijders mateloos populaire Volvo V60 plug-in hybrid krijgt er een serieuze concurrent bij in de vorm van de C 350e plug-in hybrid. Ook die is goed voor 7% bijtelling en Mercedes-Benz heeft daarvan nu de prijzen bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Tarief hoogopgeleide zzp’er piekt op 56-jarige leeftijd

30 januari 2015 - De uurtarieven van zelfstandig professionals, in de markt doorgaans zzp’er genoemd, zijn het hoogst op 56-jarige leeftijd. Dit is één van de conclusies uit ZP Facts, de nieuwe marktmonitor voor zelfstandig professionals.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
386  387  388  389  ...  541