Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

4 februari 2015 - Er komt weer een nieuwe Infiniti aan. Op 3 maart zal in Genčve het doek van de QX30 worden getrokken. Het gaat evenwel nog om een concept.

Bijna anderhalf jaar geleden showde Infiniti ons het eerste Q30 Concept en begin maart kunnen we daarvan zijn crossover-broertje verwachten: de QX30. In de aanloop naar zijn onthulling tijdens de Autosalon van Genčve heeft Infiniti een eerste teaser-foto vrijgegeven waarop de achterkant van de QX30 Concept is te bewonderen. De overeenkomsten met de Q30 zijn duidelijk: de strakke LED-achterlichten en de achterklep hebben de zelfde vorm en de dubbele uitlaat, hetzij in een iets andere vorm, is op dezelfde manier geďntegreerd.

Zeer belangrijk, zo niet cruciaal
De Infiniti QX30 moet samen met de Q30 de auto worden waarmee Infiniti eindelijk een plek op de Europese markt gaat veroveren. Makkelijk gaat dat niet worden, met concurrenten als de Audi Q3, de BMW X1 en de Mercedes GLA. Sterker, die laatste is niet alleen een concurrent, maar zelfs een idool. De QX30 is namelijk grotendeels gebaseerd op die Mercedes-Benz. Met dank aan de samenwerking die Infiniti er met dat Duitse merk om nahoudt.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.