Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Omzet van bijna de helft van alle zzp’ers en het mkb groeit

30 januari 2015 - De omzet van zeven van de tien zzp’ers en midden- en kleinbedrijven is het afgelopen jaar stabiel gebleven of gegroeid. Bijna de helft van de bedrijven heeft een groeiende omzet.

Lees verder  |  Reageer

Vijf essentiële apps voor zzp’ers

29 januari 2015 - Het aantal zzp’ers neemt toe. Dat bleek begin 2015 uit cijfers van de Kamer van Koophandel. In totaal kwamen er in Nederland 50.000 nieuwe zzp’ers en eenmanszaken bij. Omdat de concurrentie daardoor steeds groter wordt is het van belang zo effectief mogelijk te werken.

Lees verder  |  Reageer

Hoe beoordeelt de bank de financieringsaanvraag van een ondernemer?

28 januari 2015 - Om de basis uit te leggen van de beoordeling van een financieringsaanvraag door banken hanteert Ruud Robeerst het MORSE principe. Hierbij staat iedere letter van het woord MORSE voor een afhankelijk punt waarop de bank uiteindelijk beoordeelt.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandige IT professional blijft gewild

28 januari 2015 - HR- en inkoopmanagers staan in 2015 positiever tegenover het inzetten van meer zelfstandige IT professionals. Waar in 2013 nog 60 procent van de organisaties aangaf minder externen in te zetten, is dit in 2014 fors gehalveerd.

Lees verder  |  Reageer

Wat nou, Nederlandse ondernemers zijn niet ondernemend?

27 januari 2015 - Ze zouden te weinig lef hebben, niet innovatief genoeg zijn en zelfs amper groeiambities hebben. Als we het onderzoek van het World Economic Forum mogen geloven, schort er nogal wat aan de ondernemersgeest in ons land.

Lees verder  |  Reageer

Tien tips voor alle ondernemers

27 januari 2015 - Ruud Robeerst geeft tien algemene tips die voor iedere ondernemer - groot of klein - van toepassing zijn. De gegeven tips zijn mede gebaseerd op zijn werkverleden bij Bijzonder Beheer bij banken.

Lees verder  |  Reageer

Freelancemarkt groeide in 2014 met twaalf procent

27 januari 2015 - De Nederlandse freelancemarkt is twaalf procent gestegen ten opzichte van 2013. Aan het eind van het jaar stond de Freelance Markt Index (FMI) op 240, terwijl deze precies een jaar eerder 213 punten noteerde.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemerschap en het gezinsleven: de voordelen van een au-pair

26 januari 2015 - De banen liggen tegenwoordig niet voor het oprapen… Voor veel ambitieuze mensen is de keus om een eigen onderneming te starten dan ook erg verleidelijk.

Lees verder  |  Reageer

Een e-commerce systeem voor uw webwinkel: Drupal Commerce of Magento?

26 januari 2015 - Aan een succesvolle webwinkel ligt een weloverwogen keuze voor het juiste e-commerce systeem (EMS) ten grondslag. Magento en Drupal Commerce zijn daarbij twee goede opties. Maar hoe maakt  u een keuze tussen die twee?

Lees verder  |  Reageer

Cloud maakt optimale bereikbaarheid voor ondernemers toegankelijk

23 januari 2015 - Het is bijna niet bij te houden; zo snel verandert onze manier van werken. Een aantal jaren geleden hadden we het nog over kantoortijden, vandaag leven we in een 24-uurs economie.

Lees verder  |  Reageer

46- tot 55-jarigen kopen het vaakst online fashion

23 januari 2015 - Uit onderzoek van Klarna blijkt online fashion winkelen het populairst onder Nederlanders tussen de 46 en 55 jaar. De groep big spenders, van 36 tot 55 jaar, besteedt in 2014 gemiddeld het meest per bestelling.

Lees verder  |  Reageer
Audi A6 en A7 Sportback competition te bestellen

Audi A6 en A7 Sportback competition te bestellen

22 januari 2015 - Al weer driekwart jaar geleden maakte Audi melding van de A7 competition, een koppelbeul ter viering van 25 jaar TDI. En die zal ook in ons land te koop zijn, bijgestaan door de nu geïntroduceerde A6 competition.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemerschap in Nederland blijft achter

22 januari 2015 - Het World Economic Forum (WEF) heeft het rapport 'Leveraging Entrepreneurial Ambition and Innovation: A Global Perspective on Entrepreneurship 2015' gepubliceerd. In dit rapport wordt de relatie tussen ondernemerschap en de competitiviteit van economieën nader onderzocht.

Lees verder  |  Reageer

Meest populaire crowdfunding projecten in Crowdfunding Top 40

22 januari 2015 - Filmmakers Frank Lammers, bekend van de Jumbo commercial, en Mike Weerts hebben via crowdfunding meer dan 100.000 euro binnengehaald voor hun filmproject ‘Of ik Gek Ben’. Zij staan daarmee deze week op nummer één in de Crowdfunding Top 40.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
387  388  389  390  ...  541