Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Technologische innovatie biedt kansen voor MKB

17 februari 2015 - Hoewel ruim een derde van de Nederlandse bedrijven belang hecht aan innovatie en vernieuwing op ICT-gebied, geeft ook bijna de helft aan moeite te hebben met de uitvoering.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om succesvol in crowdfundingprojecten te investeren

16 februari 2015 - Een recent onderzoek van de ING toont aan dat slechts een op de vijf ondervraagden sleciale uitgaven deed voor Valentijnsdag. Gemiddeld gaven zij zestien euro uit aan een cadeau. Nederlanders lijken hun geld dus liever aan iets anders te besteden.

Lees verder  |  Reageer

De toekomst van pensioen voor flexibele en mobiele werknemers

16 februari 2015 - Werkgevers in de schoonmaakbranche (OSB), horeca (KHN), detailhandel (RND) en de uitzendbranche (ABU, NBBU) hebben hun krachten gebundeld voor een verdere ontwikkeling van de pensioenregelingen voor flexibele en mobiele werknemers.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven onderschatten financiële gevolgen van onverwacht verzuim

13 februari 2015 - Carnaval staat weer voor de deur, dus organisaties kunnen zich klaar maken voor een piek in ziekteverzuim. Feestdagen als deze bezorgen de economie een flinke kater, want ongeplande afwezigheid kan leiden tot hoge directe en indirecte kosten.

Lees verder  |  Reageer

Omzetstijging Fietsen, Telecom en Huishoudelijke apparaten

13 februari 2015 - Alle non-food markten bij elkaar opgeteld laten een omzet plus zien van 1,9 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. In het vierde kwartaal laten de markten van Fietsen, Telecom en Groot- en Klein Huishoudelijke apparaten een omzetgroei zien.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe verdienmodellen leveren retailers concurrentievoordeel op

12 februari 2015 - Retailers moeten zoeken naar manieren om competitief te blijven. Nieuwe verdienmodellen en innovatieve technologie helpen bij het verkrijgen van een concurrentievoordeel.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven moeten big data beter benutten

12 februari 2015 - Bedrijven kunnen veel meer profiteren van gegevens die beschikbaar zijn in hun eigen organisatie en in hun omgeving om competitief te zijn. Maar dan moeten ze wel het proces van data-analyse en de vertaling ervan naar concrete verbetervoorstellen beter op orde hebben.

Lees verder  |  Reageer

Vier redenen waarom retailers meer aandacht moeten besteden aan retourlogistiek

11 februari 2015 - Flexibiliteit en kostenbesparingen omtrent goederenvervoer hebben bij veel retailers altijd hoog op de agenda gestaan. Het belang van retourlogistiek (reverse logistics), de snelheid waarmee klanten goederen retourneren, is echter vaak onderbelicht gebleven.

Lees verder  |  Reageer

Kappersvak veelgevraagd voor omscholing

11 februari 2015 - Met de nog altijd hoge werkloosheid in Nederland en weer naderende ontslagrondes, is de vraag naar omscholing sterk toegenomen. Veelal vrouwen kiezen voor omscholing naar  het kappersvak.

Lees verder  |  Reageer
Prijzen gefacelifte BMW 6-serie bekend

Prijzen gefacelifte BMW 6-serie bekend

10 februari 2015 - BMW onthulde in december de vernieuwde 6-serie en nu hebben de Coupé, Cabrio en Gran Coupé ook een prijskaartje.

Lees verder  |  Reageer

De impact van ONbereikbaarheid

10 februari 2015 - Essentieel, cruciaal en fundamenteel, zomaar wat woorden die de noodzaak van optimaal bereikbaar zijn aanduiden. Met name telefonische bereikbaarheid. Al jarenlang wordt er volop gepredikt over de noodzaak hiervan.

Lees verder  |  1 reactie

Kiest het MKB wel bewust voor de Cloud?

10 februari 2015 - Nederlandse MKB bedrijven stappen massaal over naar de cloud. Is die keuze doordacht, of denkt men te licht over een mogelijke overstap? Tijs Heutink, Partner bij VOISS, beantwoordt die vraag.

Lees verder  |  Reageer

Veel mkb'ers betalen te veel voor hun belastingaangifte

9 februari 2015 - De meeste bedrijven hebben voldoende aan een boekhouder of administratiekantoor. Toch weten veel ondernemers niet precies wat het verschil tussen een boekhouder en een accountant is. Directeur eigenaar van een administratie en belastingadviesbureau – Peter Michels – legt het uit.

Lees verder  |  1 reactie

Supermarktomzet januari stijgt met 2,6 procent

9 februari 2015 - De omzet van supermarkten in Nederland is januari met 2,6 procent gestegen ten opzichte van dezelfde maand het jaar ervoor. De omzetgroei is vooral te verklaren door een stijging van de gemiddelde waarde per kassabon.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
385  386  387  388  ...  541