Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Officieel: Lamborghini Huracan GT3

Officieel: Lamborghini Huracan GT3

21 januari 2015 - De vorig jaar gepresenteerde Huracan Super Trofeo was al heftig, maar deze GT3-versie weet helemaal van wanten. Lamborghini zelf gaat ermee racen in de Blancpain Endurance Series, met de Nederlander Jeroen Mul als een van de fabriekscoureurs. Maar ook andere teams kunnen zich melden voor de Huracan GT3.

Lees verder  |  Reageer

Verzekering verzuim en arbeidsongeschiktheid kost onnodig veel

21 januari 2015 - De verzekering die werkgevers afsluiten om de uitkering van langdurig zieke (ex-)werknemers te financieren, kost veel meer aan premie dan die zieke werknemer in werkelijkheid kost.

Lees verder  |  1 reactie

Toch voordelig blijven bedrijfsporten ondanks de werkkostenregeling

21 januari 2015 - Op 1 januari is de werkkostenregeling (WKR) ingegaan. Miranda Bleeker, marketing manager bij sportschool My HealthClub legt uit wat dit voor u betekent op het gebied van bedrijfsfitness.

Lees verder  |  Reageer

MKB’ers nog steeds onvoldoende voorbereid op nieuwe Wet werk en zekerheid

20 januari 2015 - De eerste wijzigingen van de Wet werk en zekerheid (Wwz) zijn een feit, maar weinig MKB’ers blijken daarvan op de hoogte. Zo is bijna 40 procent niet op de hoogte van de aanzegtermijn.

Lees verder  |  Reageer

Cross-channel-marketing verbetert customer experience retail

20 januari 2015 - Om een waardevolle dialoog met klanten aan te gaan, moeten marketeers gebruikmaken van best-practices op het gebied van moderne marketing. Zo zetten ze gepersonaliseerde, gerichte marketingcampagnes via meerdere kanalen op.

Lees verder  |  Reageer

Wijnsector krijgt pijnlijk gelijk over weglekken omzet naar het buitenland

20 januari 2015 - Vorige week heeft GfK cijfers gepresenteerd van de levensmiddelenbestedingen van Nederlandse huishoudens in 2014. Uit deze cijfers blijkt dat 9,4 procent van elke euro die besteed wordt aan wijn door mensen in het grensgebied, over de grens wordt besteed.

Lees verder  |  Reageer

Flinke omzetstijging freelancers in 2014

19 januari 2015 - Nederlandse freelancers hebben een succesvol 2014 achter de rug. Freelancers zagen hun gemiddelde omzet het afgelopen kalenderjaar met 6,5 procent stijgen ten opzichte van 2013, constateert Tentoo in de jaarmonitor 2014.

Lees verder  |  1 reactie

Gebrek aan inkoopaandacht kost MKB kansen op herstel

19 januari 2015 - Midden-en kleinbedrijven verliezen massaal geld door intuïtief en op basis van de vertrouwensrelatie met leveranciers grondstoffen en producten in te kopen. Deze werkwijze erkent niet de toegevoegde waarde van inkoop waardoor ongezien waarde wegvloeit uit de organisatie en faillissementen dichterbij komen.

Lees verder  |  1 reactie

Onderzoek naar relatie dataopslag en bedrijfscontinuïteit in MKB

16 januari 2015 - In samenwerking met IASO onderzoekt Managed-IT de relatie tussen dataopslag en de gevolgen voor de bedrijfscontinuïteit bij het MKB. Het onderzoek richt zich vooral op bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Lees verder  |  Reageer

Freelancen anno 2015: tien praktische tips

16 januari 2015 - Nederland slaat massaal aan het freelancen. Zo blijkt uit cijfers van het CBS. Op dit moment telt Nederland ruim 800.000 ZZP’ers en de verwachting is dat dit aantal in 2015 zal groeien tot maar liefst 850.000 ZZP’ers.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven blootgesteld aan stijgend aantal impactvolle scenario’s

16 januari 2015 - Volgens de Allianz Risk Barometer 2015 worden bedrijven steeds meer geconfronteerd met impactvolle scenario’s en een toename van onderling verbonden bedrijfsomgevingen.

Lees verder  |  Reageer

Van Straalen: innovatiebox belangrijke stimulans mkb

15 januari 2015 - Voorzitter Michaël van Straalen van MKB-Nederland is het niet eens met D66-Kamerlid Verhoeven dat de innovatiebox vooral een 'extra belastingkorting voor grote bedrijven' is.

Lees verder  |  Reageer

Wereldwijde onzekerheid drukt het groeiende ondernemersvertrouwen

15 januari 2015 - Een nieuw International Business Report (IBR) van Grant Thornton geeft aan dat het ondernemersvertrouwen in 2014 een hoogte heeft bereikt die sinds het begin van de financiële crisis niet meer is gezien.

Lees verder  |  Reageer

ZZP Netwerk Nederland steunt plan verplicht pensioensparen ZZP’ers

15 januari 2015 - Het verplicht stellen van pensioensparen voor ZZP’ers, zoals de AFM (Autoriteit Financiële Markten) op 13 januari heeft gesteld, krijgt steun van ZZP Netwerk Nederland.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
388  389  390  391  ...  541