Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

6 februari 2015 - Senzati verbouwt Mercedes-busjes. En dan niet voor de loodgieter of schilder, maar voor wie er vooral zichzelf mee wenst te vervoeren. Ruim € 250.000,- vraagt Senzati daarvoor, al hangt het eindsaldo wel af van je exacte eisen.

Aan boord van de Sprinter is er ruimte voor maximaal 8 inzittenden. In alle comfort uiteraard. Zaken als leder, klaptafels en elektrisch bediende stoelen moeten we niet eens vermelden. Bij Senzati wordt het pas interessant met een glazen dak, een knoert van een infotainmentsysteem, massagefuncties voor de stoelen, een koelkast en een bureau. Wie wil kan er zelfs een badkamer in krijgen. Per slot van rekening heb je dat in een privéjet ook, en Senzati wil precies dat gevoel opwekken. Maar dan zonder van de grond te komen.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.