Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Verkiezing leukste winkelstraat weer van start

8 januari 2016 - Op NLstreets kan iedereen weer stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2015. Op 4 maart 2016 worden de winnaars bekendgemaakt.

Elk jaar organiseert NLstreets ‘De NLstreets Awards’ om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige winkeliers en hun fysieke winkels. En te laten zien hoe leuk het is om juist bij hen te winkelen.
 
De prijs van het winkelend publiek
De NLstreets Award is dé prijs van het winkelend publiek. De leukste winkel en winkelstraat van Nederland worden niet bepaald door een jury maar door de shopper zelf.

Weet waar u winkelt!
Zelfstandige winkels staan onderdruk door de grote ketens met hun goedkope formules en de online webshopreuzen. Niet echt een inspirerende ervaring. NLstreets brengt juist die leuke zelfstandige winkeliers in beeld die het verschil maken en kleur geven aan een stad.

Stemmen 
Tot 1 februari 2016 kunt u uw stem uitbrengen op alle winkels en winkelstraten van NLstreets. Om 10.00 uur worden de tien winkels en winkelstraten bekendgemaakt waar het meest op is gestemd. Op deze tien genomineerden kunt u nogmaals stemmen. 
Op 4 maart 2016 om 10.00 uur worden de winnaars van de NLstreets Awards 2015 bekend gemaakt.
Draagt u de lokale zelfstandige winkeliers een warm hart toe? Stem op uw favoriete winkel en winkelstraat.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.