Ondernemen met de beste ondersteuning

Weblog

Hoe had u als werkgever Yuri van Gelder aangesproken op zijn gedrag?

Door: Peter Brink, 08 augustus 2016 - Yuri van Gelder lijkt een recidivist. De turner werd naar huis gestuurd nadat hij zonder toestemming buiten het Olympisch dorp alcohol had genuttigd. ‘Bij een dergelijke overtreding van de geldende waarden binnen TeamNL hebben we geen andere keuze. We staan voor samen excelleren met respect voor alle afspraken en regels’, zei chef de mission Maurits Hendriks. De vraag luidt, is dit het echte verhaal ? Of is er meer aan de hand?  En hoe had u als werkgever gereageerd op zo’n voorval?

Lees verder  |  5 reacties

Dienend leiderschap Marianne Vos inspiratie MKB' er

Door: Peter Brink, 07 augustus 2016 - Olympisch kampioene Marianne Vos -2012- reed zondag in dienst van haar ploeggenoten Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. De laatste pakte de gouden plak op de wegwedstrijd bij de Olympische Spelen in Rio. Een staaltje teamwork waar u als ondernemer ook van kunt leren.

Lees verder  |  Reageer

ZZP' er check modelovereenkomst, voorkom naheffing

Door: Peter Brink, 04 augustus 2016 - Sinds 1 mei 2016 dient de zzp' er een obstakel te overwinnen: de Wet DBA. De vervanger van de VAR, die vooraf zekerheid lijkt te bieden die achteraf schijnzekerheid kan zijn. Uit onderzoek van MKB Belangen –zie ook deze website- blijkt dat de helft van de zzp’ers bang is door het ijs te zakken.  Tip: kom in actie!

Lees verder  |  Reageer

Verbeter uw workflow en efficiency door slim samenwerken

Door: Sander Wijdemans, 20 juli 2016 - Als ondernemer streeft u altijd naar meer efficiëntie. Tijd is tenslotte geld en beide zijn een luxe binnen het bedrijfsleven. Efficiënt samenwerken is daarom een topic dat altijd actueel is. In dit artikel leest u meer over dit onderwerp en over aanverwante zaken zoals zaakgericht werken en de kracht van een efficiënte informatiedeling.

Lees verder  |  2 reacties

Vijf webdesigntrends in 2016

Door: Tim Welzen, 17 mei 2016 - Recentelijk werd in een keer responsive design een stuk populairder toen Google aankondigde dat ze minpunten gingen geven aan websites die niet correct waren te zien op mobiel. In het licht van deze recentelijke ontwikkelingen zetten wij 5 webdesign trends in 2016 voor je op een rijtje. Deze trends gaan naar verwachting op steeds meer websites hun intrede doen.

Lees verder  |  2 reacties

De-officen: dat ruimt zo lekker op

Door: Marianne Sturman, 28 april 2016 - Ik heb een kantoor, dus ik besta. Zo was het motto ‘vroeger’, zo rond 2000. Iemand die een eigen bedrijf begon, schreef zich in bij de KvK om zich vervolgens te spoeden naar de makelaar voor kantoorruimte. Pas daarna kwam het aantrekken van personeel eens om de hoek kijken. Hoe anders is dat tegenwoordig.
 

Lees verder  |  1 reactie

Hoger komen in Google - 10 praktische tips (Deel 3)

Door: Tim Welzen, 22 april 2016 - Wilt u hoger komen in Google in 2016? Door de grote hoeveelheid informatie op het internet over zoekmachineoptimalisatie en hoe u hoger komt in de index van Google kan het wat verwarrend overkomen wat nou wel en wat niet belangrijk is.  Elephant design heeft de 10 belangrijkste SEO ranking factoren in 2016 voor u op een rijtje gezet.

Lees verder  |  Reageer

Digitaal enveloppen drukken: de mogelijkheden en voordelen

Door: Sander Wijdemans, 12 april 2016 - Wie zijn of haar zakelijke communicatie professioneel wil laten verlopen, kan ervoor kiezen om zowel briefpapier als enveloppen te laten bedrukken. Bij het bedrukken van deze communicatiemiddelen, kun je terecht bij een offline of online drukkerij. Wil je jouw enveloppen laten bedrukken door een online drukkerij? Lees dan in dit artikel welke mogelijkheden je hebt bij het digitaal bedrukken van jouw briefpapier en wat de voordelen zijn van het online bedrukken van communicatiemiddelen.

Lees verder  |  Reageer

Hoger komen in Google - 10 praktische tips [Deel 2]

Door: Tim Welzen, 05 april 2016 - Wilt u hoger komen in Google in 2016? Door de grote hoeveelheid informatie op het internet over zoekmachineoptimalisatie en hoe u hoger komt in de index van Google kan het wat verwarrend overkomen wat nou wel en wat niet belangrijk is.  Elephant design heeft de 10 belangrijkste SEO ranking factoren in 2016 voor u op een rijtje gezet.

Lees verder  |  Reageer

Hoger komen in Google 10 praktische tips [Deel 1]

Door: Tim Welzen, 24 maart 2016 - Wilt u hoger komen in Google in 2016? Door de grote hoeveelheid informatie op het internet over zoekmachineoptimalisatie en hoe u hoger komt in de index van Google kan het wat verwarrend overkomen wat nou wel en wat niet belangrijk is.  Elephant design heeft de 10 belangrijkste SEO ranking factoren in 2016 voor u op een rijtje gezet:

Lees verder  |  Reageer

Het belang van beurzen

Door: Sander Wijdemans, 14 maart 2016 - Waar beurzen enkele jaren geleden nog gedomineerd werden door grote bedrijven, komen er de laatste jaren steeds vaker ook kleine ondernemers naar beurzen toe. De reden dat steeds meer kleine ondernemers deelnemen aan een beurs, heeft te maken met het feit dat zij het belang van beurzen hebben ontdekt. Heb jij dit belang nog niet ontdekt en ben je benieuwd waarom andere ondernemers naar beurzen gaan? Lees dan in dit artikel wat het belang is van een beursdeelname en laat je overtuigen ook op een beurs te gaan staan met jouw bedrijf.

Lees verder  |  Reageer

Verbeter je onderneming in 5 stappen

Door: Sander Wijdemans, 04 maart 2016 - Ieder bedrijf kan op een bepaalde manier verbeterd worden. Bij sommige bedrijven gaat het om grote maatregelen om de organisatie te verbeteren, maar andere organisaties hebben ook genoeg aan enkele kleine aanpassingen om de organisatie beter te laten functioneren. Wil je de interne processen van jouw organisatie verbeteren en ben je benieuwd hoe je dit doet? Volg dan onderstaande vijf stappen en je verbetert jouw bedrijf op een praktische, effectieve en gemakkelijke manier volgens de methode van UNC Plus Delta.

Lees verder  |  2 reacties

Vergroot je naamsbekendheid met folders

Door: Sander Wijdemans, 26 februari 2016 - Folders, als ondernemer kun je niet zonder. Het is een vrij eenvoudige manier om je onderneming te presenteren, je aanbieding te promoten of je evenement onder de aandacht te brengen. Maar hoe spring jij als ondernemer nu tussen al die andere aanbieders uit? Dat doe je met je folder.
 

Lees verder  |  Reageer

Let's omarm Let's Encrypt

Door: Sander Wijdemans, 19 februari 2016 - Het is je wellicht ontgaan, maar er is een nieuwe trend in de wereld van SSL-certificaten. Sinds december kun je zulke certificaten gratis afnemen via open source-initiatief Let’s Encrypt. Dat het gratis is, leidt tot meer bewustwording onder consumenten en bedrijven. Laten we het initiatief dus vooral omarmen.
 

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
1  2  3  4  5  ...  17