Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Btw-verhoging naar 21%: wat betekent dit voor u?

30 augustus 2012 - Het algemene btw-tarief wordt per 1 oktober 2012 verhoogd naar 21%. Dat lijkt een simpele aanpassing, maar in sommige situaties is overgangsrecht van toepassing en kan ná 30 september 2012 het 19%-tarief nog (deels) van toepassing zijn.

Lees verder  |  Reageer

Innovatie stopt nooit

30 augustus 2012 - Innovatie staat in Brussel hoog op de politieke agenda. Europese bedrijven worden opgeroepen meer met elkaar samen te werken en krachten te bundelen. Tal van ondernemingen hebben hier gehoor aan gegeven.

Lees verder  |  Reageer

Vijf genomineerden voor de Prijs voor de Economie 2012

30 augustus 2012 - Vijf bedrijven zijn genomineerd voor de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2012. Vanaf heden kan er gestemd worden op lingerieketen Hunkemöller, motor- en ventilatorenspecialist Ziehl-Abegg, machinebouwer GDO, veilingcombinatie Veiling Rhein Maas en cosmeticaketen Rituals.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar XFR zoekt nieuwe grenzen op

Jaguar XFR zoekt nieuwe grenzen op

29 augustus 2012 - Nu is de Britse supersedan altijd al rap geweest, vanaf heden gaat het allemaal nog iets sneller. Een nieuw optiepakket haalt namelijk een streep door de ongeschreven wet van gelimiteerde topsnelheden.

Lees verder  |  Reageer

Verbeter de passie en prestaties van uw werknemers (en uzelf)

29 augustus 2012 - Wat zorgt ervoor dat mensen met plezier naar hun werk gaan? Hoe kunt u een context creëren waarin het beste in mensen naar boven wordt gebracht? Welke ingrediënten zijn er nodig om structureel de passie en prestatie van een bedrijf te verbeteren?

Lees verder  |  Reageer

NVM Business: bedrijfsruimtemarkt laat gunstige ontwikkeling zien

29 augustus 2012 - De bedrijfsruimtemarkt heeft zich in de eerste helft van 2012 gunstig ontwikkeld, zowel aan de vraagzijde als aan de aanbodkant. Het direct beschikbare aanbod van te verhuren en te verkopen productie- en opslagruimte bleef de eerste helft van 2012 onveranderd.

Lees verder  |  Reageer

COEN: Weg naar herstel economisch klimaat is nog lang

28 augustus 2012 - Volgens ondernemers ligt het dieptepunt van de tweede dip achter ons. De waardering voor het economisch klimaat (-23,7 procent) is positiever dan een jaar geleden (-27,3 procent) en laat een stijgende tendens zien. Voor een omslag naar een positief oordeel over het economisch klimaat is er nog een lange weg te gaan.

Lees verder  |  Reageer

'Een Rus is een Brabander in het kwadraat'

28 augustus 2012 - Met Russen is het goed zakendoen. "Er zijn meer raakvlakken dan je zou denken," zegt Robert Nahon van de bilaterale stichting Venster naar Rusland (VNR) in Uden. "Sterker nog: Russen zijn Brabanders in het kwadraat."

Lees verder  |  Reageer

Fashion retailer ziet steeds meer in RFID

28 augustus 2012 - Al jaren wordt gesproken over RFID technologie en de voordelen hiervan voor de fashion industrie. Ondanks dat enkele grote spelers met de implementatie gestart zijn, blijft de industrie afwachtend.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemersstemwijzer in de lucht

27 augustus 2012 - Ondernemers kunnen vanaf vandaag hun politieke voorkeur testen op Ondernemersstem.nl. Aan de hand van vijftien stellingen over voor ondernemers relevante onderwerpen zoals Europa, belastingen en innovatie, kunnen zij de programma's van de politieke partijen vergelijken op 'ondernemersvriendelijkheid'.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer is weinig idealistisch in crisistijd

27 augustus 2012 - Ondernemers blijken zeer verschillende voorkeuren en waarden te hebben, maar er is wel een duidelijke gemene deler: veruit de meest genoemde waarden zijn ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’ en ‘waarde toevoegen’.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven willen hulp bij betreden Russische markt

27 augustus 2012 - Problemen met de taal, het vinden van betrouwbare zakenpartners en kennis van de lokale markt zijn barrières die Nederlandse bedrijven ondervinden als ze in Rusland gaan ondernemen.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor de nieuwe manier van winkelen

27 augustus 2012 - Ondanks de groei van e-commerce hechten klanten nog steeds veel waarde aan een ‘echte’ winkelervaring. Effectief winkelen is belangrijk en efficiënte hulp van beleefde verkopers met kennis van zaken wordt meestal erg gewaardeerd.

Lees verder  |  Reageer
Porsche steekt 911 Carrera 4 ook in het nieuw

Porsche steekt 911 Carrera 4 ook in het nieuw

26 augustus 2012 - Een jaar na de achterwielaandrijver is de nieuwe 911 nu ook leverbaar met vierwielaandrijving. Porsche pakt meteen uit want naast een optionele 'S' kan bij de Carrera 4 ook meteen het dak eraf.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
533  534  535  536  ...  541