Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

24 augustus 2012 - Er is veel te veel aandacht voor de ZZP’er in de campagnes in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Bovendien ligt de focus verkeerd. "Praktisch alle politieke partijen en ZZP-vakbonden willen de situatie van ZZP’ers verbeteren," zegt Jerry Helmers, voorzitter van ZZP Netwerk Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Relaxt personeel levert bedrijf meer winst op

24 augustus 2012 - Bedrijven bieden hun medewerkers steeds vaker flexibele werkmogelijkheden aan nu de voordelen op het gebied van motivatie en gezondheid bekender worden.

Lees verder  |  Reageer

Gratis programma voor berekening milieulasten van bouwprojecten

24 augustus 2012 - Volgens het nieuwe Bouwbesluit 2012 moeten bouwaanvragen voortaan vergezeld gaan van een berekening van de milieulasten. Voor een groep van twaalf bouwkostenadviesbureaus was dat aanleiding om de milieulastenberekening integraal op te nemen in de kostenbegeleiding van bouwplannen.

Lees verder  |  Reageer

Nijmeegse bedrijven betalen het snelst

23 augustus 2012 - Van de tien grootste steden in Nederland betalen bedrijven in Nijmegen het snelst. Een crediteur die zijn rekening naar een bedrijf in Rotterdam stuurt, moet gemiddeld het langst wachten op zijn geld. Het verschil is bijna vier dagen.

Lees verder  |  Reageer

Biesheuvel aan politiek: stop met lastenverhoging

23 augustus 2012 - Geen belastingverhogingen en anderen lastenverzwaringen meer voor ondernemers. MKB Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel doet in een brief onder ander deze oproep aan alle lijsttrekkers van de politieke partijen.

Lees verder  |  Reageer

Zes mechanismen om uw medewerkers te overtuigen

22 augustus 2012 - Sommige ondernemers krijgen haast alles gedaan bij hun medewerkers. Op de één of andere manier raken ze telkens de juiste snaar waardoor mensen het heerlijk vinden om voor hen te werken. Hoe doen ze dat toch?

Lees verder  |  Reageer

Zakelijke huurder net zo veeleisend als een hotelgast

22 augustus 2012 - Ondanks de vele leegstaande vierkante meters in kantoorgebouwen, is er nog altijd een grote vraag naar kantoorruimte. Van de startende ondernemers is 77 procent procent op zoek naar een kantoor dat in alle gemakken voorziet.

Lees verder  |  Reageer

Vliegenlarven winnen Green Talent competitie

22 augustus 2012 - Imtech heeft een plan om vliegenlarven te gebruiken om dierlijke mest om te zetten in eiwitten voor voedsel en andere bruikbare grondstoffen, beloond met de eerste prijs in de Imtech Green Talent competitie.

Lees verder  |  Reageer

Salaris bepaalt steeds vaker aantrekkelijkheid werkgever

21 augustus 2012 - Op de vraag wat een werkgever aantrekkelijk maakt, antwoorden steeds meer werknemers: salaris. Laag opgeleide werknemers vinden het salaris significant belangrijker dan hoog opgeleide werknemers (73 procent ten opzichte van 58 procent).

Lees verder  |  Reageer

Vijf lessen uit tien jaar desktopvirtualisatie

21 augustus 2012 - Dit jaar bestaat desktopvirtualisatie zo’n tien jaar. Toch is deze vorm van virtualisatie, waarbij iedere desktop wordt aangemaakt als virtuele machine (VM) die centraal wordt opgeslagen en beheerd in een geconsolideerde server en storage infrastructuur, slechts sinds een aantal jaren daadwerkelijk doorgebroken.

Lees verder  |  Reageer
Rolls-Royce Aviator komt uit een vliegeniersnest

Rolls-Royce Aviator komt uit een vliegeniersnest

20 augustus 2012 - Als prestigemerk heb je de luxe om talloze speciale edities te bouwen waar altijd wel een koper voor te vinden is. En dus creëerde Rolls-Royce de Phantom Drophead Coupé Aviator Collection, een model geïnspireerd op het Supermarine S6B-racevliegtuig van co-oprichter Charles Rolls, die ook zonder dit thema een waar collectors item is.

Lees verder  |  Reageer

VZZP pleit voor uitbreiding lage BTW tarief

20 augustus 2012 - Door de verhoging van de BTW naar 21 procent per 1 oktober vrezen veel zelfstandigen voor weer een aanslag op hun opdrachten en omzet. Vooral zelfstandigen in de bouw en aanverwante bedrijfstakken moeten niets van de BTW verhoging hebben, zo meldt VZZP.

Lees verder  |  Reageer

IT-ondernemer staat steeds meer open voor andere kredietvormen

20 augustus 2012 - ICT-bedrijven krijgen op dit moment minder snel krediet dan voor de crisis. Van de ICT-bedrijven met minder dan 200 medewerkers ondervindt zelfs bijna twee op de drie moeilijkheden bij het verkrijgen van krediet.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers - onder voorbehoud - voor versoepeling ontslagrecht

20 augustus 2012 - Twee derde van de werkgevers verwacht sneller weer personeel in vaste dienst te nemen als ze weten dat ze werknemers ook weer makkelijker kunnen ontslaan. 84 procent is dan ook voor versoepeling van het ontslagrecht.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
534  535  536  537  ...  541