Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Landelijke publiciteitscampagne OSB-Keurmerk van start

7 maart 2013 - De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is deze week gestart met een landelijke publiciteitscampagne op de radio. Met deze campagne wil OSB opdrachtgevers motiveren alleen nog schoonmaakdiensten in te kopen bij een schoonmaak- of glazenwasserbedrijf met het OSB-Keurmerk.

De radiocommercials zijn in week tien, twaalf en veertien te horen op Radio 1, BNR (Business News Radio) en dertien regionale zenders. De campagne wordt in het voorjaar gevolgd door ludieke acties in een aantal grote steden in Nederland en een printcampagne onder 20.000 facilitaire managers, inkopers en MKB ondernemers. 

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Het OSB-Keurmerk werd op 1 januari jongstleden geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld. OSB wil op deze manier zorgen voor meer transparantie in de markt, en bijdragen aan de verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche. Bij OSB zijn circa 500 bedrijven aangesloten. 

Brede vakkennis
Aan de introductie van het keurmerk is door de brancheorganisatie en de leden afgelopen twee jaar gewerkt. Bij OSB-Keurmerk bedrijven zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat deze bedrijven brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken. Het OSB-Keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwasserbedrijven bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen. 

Keurmerkbedrijf
Rob Bongenaar, directeur OSB: "We hebben de afgelopen jaren samen met de leden heel hard gewerkt aan het OSB-Keurmerk. Het staat dan ook ergens voor. Het is nu belangrijk dat opdrachtgevers weten dat dit keurmerk er is. U wilt als serieuze opdrachtgever toch alleen zaken doen met een keurmerkbedrijf?"

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.