Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Audi S3 Sportback ontvangt prijs

19 juni 2013 - Net geen 50 mille, dat is de vanafprijs van de nieuwe Audi S3 Sportback. In september zal de rappe C-segmenter zijn opwachting maken bij de dealer, maar vanaf nu is de S3 Sportback al te bestellen.

Een Audi S3 Sportback met een 2.0 liter TFSI met 300 pk en 380 Nm, 0-100 in 5,0 seconden en een relatief bescheiden verbruik van 6,9 l/100 km. Dat klinkt ons als muziek in de oren en inmiddels weten we dat die muziek gerechtvaardigd is. Ook het prijskaartje valt relatief gezien nog mee. Met € 49.900,- is de S3 Sportback zelfs bijna € 4.000,- goedkoper dan zijn voorganger. Standaard wordt hij uitgevoerd met een handgeschakelde zesbak, de versie met automaat staat voor € 51.270,- in de boeken.

Compleet sportief
Audi ziet de standaarduitvoering zelf als ‘compleet sportief’. En met onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, een multifunctioneel en met leder bekleed afgeplat stuurwiel, Xenon verlichting, licht- en regensensor, lichtpakket, sportstoelen, een combinatie van stoffen en lederen bekleding alsook het Audi sound system zit de S3 Sportback er warmpjes bij. Speciaal voor deze Sportback heeft Audi overigens ook nog rode remklauwen met S3-logo en drie nieuwe kleuren toegevoegd. Die laatste bestaan uit Panterzwart en Estorilblauw met kristaleffect en de Audi design selectie-kleur corsorood.

Pro Line plus
De S3 Sportback kan ten slotte nog uitgerust worden als Pro Line plus-uitvoering. De basisuitvoering wordt dan uitgebreid met MMI navigatie plus, parkeerhulp achter, Bang & Olufsen sound system, LED-koplampen en Audi Connect. De Pro Line plus-uitvoering kost minimaal € 54.400,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.