Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Wie wordt het beste ondernemersteam van Nederland?

10 november 2014 - De bedrijven Emerus, Bitonic en Vandebron zijn genomineerd voor de Entrepreneur Team Award 2014. De drie genomineerden presenteren zich op het Samen Sterker Symposium op 20 november in Utrecht.

Daarna maakt de jury bekend wie de titel ‘Beste ondernemersteam van Nederland 2014’ wint.
Ondernemingen met een sterk ondernemersteam blijken vaker ambitieuzer te zijn, sneller te groeien en betere bedrijfsresultaten te realiseren dan solo-ondernemers. De Entrepreneur Team Award van TeamVenture laat de meerwaarde van een (multidisciplinair) ondernemersteam zien om innovatie en de (snelle) groei te realiseren. De award bekroont de samenstelling van een sterk ondernemersteam en de succesvolle samenwerking tussen de betrokken zakenpartners met excellente prestaties als resultaat. Naast een trofee ontvangt het winnende team een op maat gemaakte promotiefilm over het bedrijf, krijgt het team de gelegenheid om te pitchen bij een matchmakingbijeenkomst van InvestorMatch en krijgt het team toegang tot het wereldwijde Accenture netwerk.
 
Samen de wereld veroveren
Het winnende team wordt bekend gemaakt tijdens het Samen Sterker Symposium; een symposium over teamondernemerschap met als thema "samen de wereld veroveren". Naast de uitreiking van de Entrepreneur Team Award zullen succesvolle ondernemers hun ervaring delen. Zo spreekt voormalig top-judoka Regi Melcherts over de Art of Growing en delen teamondernemers Dreas van Donselaar van IT bedrijf SpamExperts en Steven Goetstouwers van hightech bedrijf Admesy hun internationale ondernemerservaring. In workshops kunnen deelnemers zich laten matchen met potentiële compagnons, leren een effectieve samenwerking op te zetten in een nieuw ondernemersteam of leren hoe samen om te gaan met de groei van het bedrijf. Geïnteresseerden in het symposium kunnen zich aanmelden via www.teamventure.nl.

Vorige winnaar scoort 
De Entrepreneur Team Award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Hightech bedrijf Admesy won de eerste award. Dit innovatieve bedrijf doorgaat een groeispurt sinds de toetreding van een compagnon die de nieuwe CEO werd. Nu, een jaar later, staat Admesy in de top 50 van snelst groeiende en meest innovatieve technologiebedrijven van de Benelux, de Deloitte Fast 50. "Een goed voorbeeld van hoe belangrijk het juiste ondernemersteam is voor het succes van een bedrijf," aldus Bram van Beek, initiatiefnemer van TeamVenture.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.