Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Dit vraagt Audi voor de nieuwe R8

Dit vraagt Audi voor de nieuwe R8

5 maart 2015 - De Nederlandse Audi-importeur is er al uit; dit is wat de twee versies van de nieuwe R8 moeten kosten.

Lees verder  |  Reageer

720 miljoen euro aan openstaande rekeningen bij kleine ondernemingen

5 maart 2015 - Op tijd de rekening betaald krijgen blijft een probleem voor de ZZP'ers en kleine ondernemers in ons land. Maar liefst 86 procent van de kleine ondernemingen (tot tien werknemers) krijgt rekeningen te laat betaald.

Lees verder  |  Reageer

Vernieuwde vertrouwenslijn voor slachtoffers van afpersing

5 maart 2015 - De landelijke Vertrouwenslijn Afpersing is vanaf nu officieel onder gebracht bij NL Confidential. Ondernemers die slachtoffer zijn van afpersing kunnen bellen met 0800-2800200 om melding te maken of om advies te vragen.

Lees verder  |  Reageer

Groei payroll in lijn met toenemende flexibiliteit arbeidsmarkt

5 maart 2015 - De werkgelegenheid in de payrollsector is in het laatste kwartaal van 2014 gestegen.  De omzet van de payrollbedrijven groeide in de maanden oktober, november en december met vier procent ten opzichte van dezelfde periode in 2013.

Lees verder  |  1 reactie

Belastingdienst opent jacht op schijn ZZP consultant

4 maart 2015 - De Belastingdienst heeft aangegeven dit jaar ruim 100 miljoen euro uit te geven aan het aanpakken van schijnzelfstandigen. Deze groep maakt wel gebruik van de fiscale voordelen, zoals de zelfstandigenaftrek en MKB-winstvrijstelling, maar heeft er eigenlijk geen recht op.

Lees verder  |  Reageer

Uitstel deadline belastingaangifte: vijf tips om de financiële administratie tijdig op orde te hebben

4 maart 2015 - Vanwege de nieuwe computersystemen van de Belastingdienst is de deadline voor de aangifte inkomstenbelasting een maand verschoven, naar 1 mei. Deze extra tijd komt ondernemers goed uit, blijkt uit een analyse van Exact onder zowel ondernemers als accountants in het mkb.

Lees verder  |  Reageer

Aantal fulltime opdrachten zzp’er daalt

4 maart 2015 - Het aantal fulltime opdrachten voor zelfstandig professionals, in de markt doorgaans zzp’er genoemd, neemt af. In navolging van de jaren 2012 en 2013 is er ook in 2014 sprake van een afname van het aantal opdrachten voor 36- tot 40-urige werkweken.

Lees verder  |  Reageer

Op naar een gedigitaliseerde toekomst voor Europese bedrijven

3 maart 2015 - Kent u Back to the Future II nog? In deze cultfilm uit 1989 wordt voorspeld dat in het jaar 2015 de wereld veroverd zou zijn door hoverboards, vliegende auto’s en gympen met automatisch strikkende veters.

Lees verder  |  1 reactie

Hotelsterren verliezen betekenis zonder stille kamers

3 maart 2015 - Lawaai is nog steeds de belangrijkste klacht onder hotelgasten. Nu hun beoordelingen mede het beleid van hotels bepalen, zullen deze meer geneigd zijn om stille kamers te creëren.

Lees verder  |  Reageer

Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers: de vijf grootste valkuilen

2 maart 2015 - Als ondernemer bent u verplicht om belasting te betalen over de winst van uw onderneming. Ook in 2015 zijn er weer verschillende wijzigingen doorgevoerd in de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers.

Lees verder  |  Reageer

Drie tips voor positieve online klantbeoordelingen

2 maart 2015 - Aanwezig zijn op internet en een goede indruk achterlaten is erg belangrijk. Administratiekantoren en accountants kunnen er in deze tijd niet meer onderuit.

Lees verder  |  Reageer

Leukste winkelstraat en winkel van Nederland zijn bekend

27 februari 2015 - De Folkingestraat in Groningen is tot leukste winkelstraat verkozen en DEKSELS! Keukenspullen in Amsterdam is verkozen tot leukste winkel van Nederland 2014.

Lees verder  |  Reageer

De transitievergoeding: wanneer verschuldigd?

27 februari 2015 - Werkgevers zijn vanaf 1 juli 2015 in de meeste gevallen een transitievergoeding verschuldigd bij ontslag van werknemers die langer dan twee jaar in dienst zijn.

Lees verder  |  Reageer

Fabrikanten bouwsector: komend jaar sterke stijging webshops

27 februari 2015 - Momenteel heeft iets meer dan een kwart van de fabrikanten in de bouw- en installatiesector een webshop of een online module. De verwachting is dat dit percentage de komende jaren sterk toe zal nemen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
383  384  385  386  ...  541