Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

190 pk en 20% bijtelling voor de Passat

190 pk en 20% bijtelling voor de Passat

12 maart 2015 - Volkswagen heeft het motorenpalet voor de Passat uitgebreid. De Auto van het Jaar 2015 is er nu ook met een 190 pk sterke TDI, waarmee hij zowel als Limousine als in de vorm van Variant in de 20% bijtellingscategorie valt.

Lees verder  |  Reageer

Wie beweert dat salarisadministratie een sluitpost is, heeft boter op zijn hoofd

12 maart 2015 - Het vak van de salarisadministrateur professionaliseert. Sterk veranderende en complexe wet- en regelgeving dwingen salarisadministrateurs tot permanente educatie. De salarisstrook is vereenvoudigd, het tegendeel is het geval voor de vervaardiging ervan.

Lees verder  |  1 reactie

Uitstel samenvoegen WGA kost werkgevers miljoenen

12 maart 2015 - Met het voornemen de WGA-flex en WGA-vast een jaar later samen te voegen, verandert minister Asscher opnieuw de spelregels tijdens het spel. Dat verstoort de marktwerking.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse m-commerce bestedingen verdubbelen

11 maart 2015 - Nederlanders verwachten dit jaar bijna een vijfde (18,3 procent) van alle online aankopen via mobiele apparaten te doen, zo blijkt uit een internationale studie van ActiePagina.nl.

Lees verder  |  1 reactie

Werkgevers optimistischer over cao’s

11 maart 2015 - De vorige week door het CPB gepubliceerde koopkrachtstijging voedt het optimisme van werkgevers over de cao-onderhandelingen. "Hiermee kan veel druk van de loononderhandelingen wegvloeien," stelt werkgeversvereniging AWVN in haar maandelijkse bericht over het verloop van de cao-onder­handelingen.

Lees verder  |  Reageer

Stijgende volumes zorgen voor omzetgroei zakelijke dienstverleners

11 maart 2015 - De economische groei van 2014 heeft geleid tot fors hogere afname van zakelijke diensten. De omzet van de gehele sector steeg in 2014 met bijna vier procent. Dit is de hoogste groei sinds de recessie in 2009. De omzetgroei in de verschillende branches liep echter wel sterk uiteen.

Lees verder  |  Reageer

Als het huwelijk van startende ondernemers strandt. . .

10 maart 2015 - In geval van echtscheiding, of bij claims ten gevolge van werkzaamheden van de ondernemende partner, kunnen de gevolgen voor partners van startende ondernemingen desastreus zijn.

Lees verder  |  Reageer

Hotels: personaliseer de gastbeleving

10 maart 2015 - Het hotelwezen is achtergebleven op andere sectoren in de toepassing van technologie om te kunnen voldoen aan de door de klant gedreven vraag Zo blijkt uit een nieuw rapport van Grant Thornton.

Lees verder  |  Reageer

Brandwerendheid en binnenklimaat in top drie klusplannen ziekenhuizen

10 maart 2015 - Van de Nederlandse ziekenhuizen denkt eenderde dat het budget voor renovatie de komende twee jaar gaat stijgen. Voor het onderhoudsbudget geldt dat iets meer dan 40 procent een stijging verwacht.

Lees verder  |  Reageer

Vrouw steeds vaker parttime zzp’er

9 maart 2015 - Vrouwen werken net als vroeger relatief vaak parttime. Veel meer dan vroeger doen ze dat als zzp’er. Vorig jaar verdiende meer dan de helft van de vrouwelijke zzp’ers minder dan 25.000 euro met hun bedrijf.

Lees verder  |  Reageer

Vooral minder restaurants en cafetaria’s op de fles

9 maart 2015 - Het aantal faillissementen is in de eerste twee maanden van dit jaar flink gedaald. Er gingen slechts 1.337 bedrijven en instellingen onderuit. Dat is ruim een kwart minder dan vorig jaar, aldus Faillissementsdossier.nl.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Benz GLE Coupé vanaf 88 mille

8 maart 2015 - Het moge duidelijk zijn dat Mercedes-Benz vol de aanval opent op BMW. Zelfs het prijsniveau van de GLE Coupé is een directe aanval op de X6 uit Māŧnchen. Nu de prijslijst van de GLE Coupé gedrukt is kunnen we beiden pas echt op waarde naast elkaar zetten.

Lees verder  |  Reageer

De vijf grootste valkuilen bij het selecteren van een cloud-leverancier

6 maart 2015 - Cloud-leveranciers zijn er te kust en te keur. Veel partijen schermen met flexibele, schaalbare oplossingen die weinig kosten en hoge serviceniveaus bieden. Dat klinkt erg aantrekkelijk. Toch zijn er volgens Proact de nodige valkuilen bij het kiezen van de juiste cloud-partner.

Lees verder  |  Reageer

B&B's in Nederland 36 procent goedkoper dan hotel

6 maart 2015 - Bed & breakfasts in Nederland zijn 36  procent goedkoper dan hotels. In 2014 betaalden reizigers gemiddeld 121 euro voor een hotelovernachting in Nederland. De gemiddelde prijs van een overnachting inclusief ontbijt in een B&B in Nederland bedraagt 77,85 euro.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
382  383  384  385  ...  541