Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

190 pk en 20% bijtelling voor de Passat

12 maart 2015 - Volkswagen heeft het motorenpalet voor de Passat uitgebreid. De Auto van het Jaar 2015 is er nu ook met een 190 pk sterke TDI, waarmee hij zowel als Limousine als in de vorm van Variant in de 20% bijtellingscategorie valt.

De Passat krijgt een nieuwe dieselmotor met een inhoud van 2.0 liter die wordt gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Met een CO2-uitstoot van 106 g/km voor de sedan en 109 g/km voor de station komt de Passat in deze uitvoering in aanmerking voor 20% bijtelling. De prijzen voor de nieuwe TDI starten bij € 41.490,- voor de Limousine en € 42.990,- voor de Variant.

DSG-automaten
Verder levert Volkswagen vanaf nu ook de 150 pk sterke 1.4 TSI in combinatie met DSG-automaat. De Passat Limousine Comfortline is er vanaf € 37.050,-. De sterkere 1.8 TSI wordt ook uitgerust met DSG-automaat. Deze uitvoering mag mee voor € 40.690,-.

Business Editions
Omdat de Passat toch voornamelijk zakelijk gereden zal worden, komt Volkswagen nu ook met Business Editions. De Business Editions worden standaard geleverd met het Executive-pakket met radio-navigatie Discover Media, LED-koplampen, Car-Net, telefoonvoorbereiding, alarm, spraakbediening, led-achterlichten, 16-inch lichtmetalen wielen en chromen dakreling op de Variant. De Passat Business Edition is er vanaf € 32.350,-.De levering van de nieuwe versies start direct.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.