Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

De beste coworking plekken buiten de Randstad

18 maart 2016 - Uit onderzoek van Regus bleek al; coworking is hot! Veel bedrijven zoals start-ups, scale-ups en ook MKB kiezen voor deze creatieve, inspirerende en professionele omgevingen. Dankzij coworking kunnen bedrijven een vestiging openen op fantastische locaties en kunnen zzp’ers en freelancers op betaalbare wijze profiteren van alle voordelen van een groot kantoor.

De meeste cowerkplekken zijn te vinden in de grote steden, maar ook buiten de Randstad zijn er genoeg inspirerende coworkplekken. Regus zet een aantal mooie coworking hotspots buiten de Randstad op een rij.
 
Zwolle

In het business center in Zwolle kunt u nog veel meer dan werken alleen. Geen oppas kunnen vinden voor uw kinderen? Geen probleem, het business center beschikt over een professionele kinderopvang waar u uw  kroost zonder zorgen achter kunt laten. En wilt u zichzelf tijdens de werkdag nieuwe energie geven, dan loopt u zo even de fitnessruimte in. Met de combinatie van comfortabele kantoren, een fitnessclub en kinderopvang deelt u de dag zo efficiënt mogelijk in. Ideaal wanneer u meerdere zaken op één dag moet combineren.
 
Vianen
Voor de zzp’ers en start-ups in het midden van het land zijn de cowerkplekken in Vianen ideaal. In dit business center zijn veel IT-bedrijfjes gevestigd en heerst een echt community gevoel. Naast de bedrijven die hier vaste cowerkplekken hebben, is deze locatie ook ideaal om neer te strijken om de filedrukte te vermijden. Dit business center is ideaal om alvast een aantal mailtjes weg te werken en je eerste calls te doen, om vervolgens weer rustig achter de file aan door te rijden naar kantoor of afspraak.
 
Nijmegen
Nijmegen is de meest innovatieve hotspot van de regio. Hier zijn inspirerende coworking ruimtes op de zeventiende verdieping van het opvallende gebouw van FiftyTwoDegrees. Hier kunt u dus werken met een geweldig uitzicht over onder andere het Goffert Park. Het gebouw is ontworpen als uniek bedrijven-, cultureel en sociaal centrum en huisvest diverse dynamische en succesvolle bedrijven, zowel groot als klein. Dit maakt het tot één van de meest inspirerende locaties van de regio.
 
Laren
In een voormalig politiebureau midden in het centrum van kunstenaarsdorpje Laren, is een levendig en inspirerend business center te vinden. Onder het genot van een kopje koffie wordt hier door veel (zelfstandige) professionals veel genetwerkt. In de buurt zijn ook diverse winkels, cafés en restaurants te vinden. Ideaal voor een boodschap tussendoor of de vrijdagmiddagborrel! Een bijkomend voordeel is dat er ook genoeg gratis parkeerplaatsen in de buurt zijn. De moderne en comfortabele inrichting maken het business center in Laren zowel geschikt voor start-ups als grotere ondernemingen.
 
Eindhoven
Maar ook de cowerkplekken in bijvoorbeeld Groningen, waar de persoonlijke sfeer en gastvrijheid voorop staan of het iconisch ‘discusvormig’ gebouw ‘Evoluon’, midden in het hart van Brainport Eindhoven, zijn zeker een bezoek waard. De coworkingplekken in Amersfoort, Arnhem en Breda zijn op of dichtbij het station gelegen en dus ideaal wanneer u met het openbaar vervoer reist.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Wc eend

20-03-2016 20:54  |  

Uit Regus onderzoek blijkt dat de 5 beste co-werkplekken bij Regus zijn. Gevalletje 'wij van WC-eend' adviseren WC-eend' lijkt me. Ik snap dat Regus dat schrijft, maar zo overnemen als Brisk zijnde, is dan toch meer reclame? Was juist benieuwd na het lezen van de titel. Jammer.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.