Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Orderboeken nieuwe Audi A4 Allroad geopend

17 maart 2016 - De Audi-dealers maken zich op voor de derde loot aan de A4-stam. Vanaf juni staat de nieuwe A4 Allroad in te showroom. Bestellen kan nu al, voor een prijs die dik zevenduizend euro hoger ligt dan een vergelijkbaar gemotoriseerde A4 Avant.

Zeven mille is een groot prijsverschil. Audi denkt daarentegen dat dit te rechtvaardigen is door de karaktervolle en exclusieve uitstraling van de A4 Allroad, compleet met toegenomen bodemvrijheid, specifieke lichtmetalen velgen, een rijkere standaarduitrusting en een iets hoger motorvermogen. Tegen de vanafprijs van € 52.990,- rijd je namelijk de A4 Allroad met 2.0 TDI, goed voor 163 pk. De gewone A4's zijn er immers enkel met 150 en 190 pk sterke tweeliter diesel.

Zescilinders eerst
Evenwel moet gezegd dat ook de genoemde instap-Allroad nog eventjes op zich laat wachten. Pas in de tweede helft is hij beschikbaar. Vanaf de marktlancering in juni schuift Audi eerst de 3.0 liter V6 TDI naar voren. Dat zescilinderblok zal er zijn met 218 of 272 pk en de prijzen die daarbij horen luiden respectievelijk € 61.190,- en € 67.180,-.

Benzine
Weer wat later volgen er nog twee motoriseringen, te weten de 2.0 TFSI met 252 pk en de 2.0 TDI met 190 pk. Prijzen daarvan weet Audi Nederland nog niet.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.