Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Performancemotoren domineren Engine of the Year-verkiezing

Performancemotoren domineren Engine of the Year-verkiezing

31 mei 2016 - Geluksmomentje hier op de redactie. We kunnen het niet helpen. Want hoewel downsizing echt niet enkel kommer en kwel heeft gebracht, is het maar wat fijn om te vernemen dat machtige pk-machines zich nog (lang) niet met uitsterven hoeven voelen. Althans, niet als het aan de jury van de Engine of the Year-verkiezing ligt.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandig professional negeert risico op burn-out

31 mei 2016 - Bijna alle zelfstandig professionals (zp’ers) zijn zich bewust van het risico op een burn-out (92 procent). Twee derde van hen negeert dit risico echter en heeft zich hier niet tegen verzekerd. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 1.191 zp'ers in opdracht van Centraal Beheer.

Lees verder  |  Reageer

Klanten zijn op zoek naar beleving in kledingwinkels

31 mei 2016 - Dat winkelen om beleving draait, is inmiddels een geaccepteerd gegeven. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken bevestigen dit. Maar hoe kan dit concept tot leven worden gebracht in een winkel? Rens Drost, off- en online marketing manager bij Only for Men geeft antwoord: "Wees spraakmakend in alles wat u doet. Mond-tot-mondreclame is nog steeds heel belangrijk voor retailers."

Lees verder  |  Reageer
Ferrari trekt 458 MM Speciale uit de hoge hoed

Ferrari trekt 458 MM Speciale uit de hoge hoed

30 mei 2016 - Tada! Dit is de Ferrari 458 MM Speciale, een one-off gebouwd in opdracht van een gefortuneerde klant met dus niet de nieuwere 488 GTB als basis maar diens voorganger. Begrip alom.

Lees verder  |  Reageer

Zakelijk rijder blijft appen achter het stuur

30 mei 2016 - Uit onderzoek van KeuzeWeg en VMS | Insight onder 350 zakelijke rijders, blijkt dat het gebruik van de smartphone risicovol is en als stressvol wordt ervaren, maar men blijft toch ‘appen’. Het onderzoek naar smartphonegebruik onder zakelijke rijders is uitgevoerd in opdracht van Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Milieu

Lees verder  |  Reageer

Consument is klaar voor social commerce

30 mei 2016 - Nederlandse consumenten zijn klaar om producten te kopen via sociale media. Dit is een van de bevindingen in het nieuwe rapport Zijn we klaar voor de ‘koopknop’? van Bronto Software. Het rapport laat zien hoe Nederlandse consumenten denken over social commerce en laat onder andere zien dat meer dan een derde van de consumenten een product rechtstreeks op sociaal netwerk zou aanschaffen.

Lees verder  |  Reageer

Wet DBA schadelijk voor arbeidsmarkt: overheid moet ingrijpen

30 mei 2016 - Michael Page roept de overheid op de negatieve gevolgen van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) te erkennen en snel corrigerende maatregelen te nemen. Met de invoering van de nieuwe wet, die sinds 1 mei de VAR vervangt, wordt het risico voor de opdrachtgever op boetes en naheffingen bij het inhuren van zzp’ers groter.

Lees verder  |  2 reacties
Jubileumeditie: BMW 30 Years M3

Jubileumeditie: BMW 30 Years M3

29 mei 2016 - Naast het feit dat BMW dit jaar 100 is geworden viert het merk ook de 30ste verjaardag van de M3. En daarbij wordt stilgestaan met een speciale editie, genaamd 30 Years M3.

Lees verder  |  Reageer

De vijf belangrijkste digitale trends voor het komende decennium

27 mei 2016 - Criteo publiceert samen met Ovum een overzicht van de laatste trends in e-commerce. In het rapport The Future of E-commerce: The road to 2026 gaan de partijen in op de technologieën die de grootste invloed zullen hebben op retail, de evoluerende customer purchase journey en de vervagende grenzen tussen fysieke en online retail.

Lees verder  |  1 reactie

Helft ondernemingen wil structureel kantoorruimte delen

27 mei 2016 - De helft van de Nederlandse ondernemingen ziet het gebruik van gedeelde kantoorruimte inmiddels als een lange termijn oplossing in plaats van een tijdelijke oplossing. Kleinere en middelgrote ondernemingen zijn nog steeds de grootste gebruikers van flexibele werkplekken.

Lees verder  |  Reageer

Wet DBA vermindert schijnzelfstandigheid niet

26 mei 2016 - Per 1 mei 2016 is De Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) voor zzp’ers afgeschaft en vervangen door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) en hierbij behorende modelovereenkomsten. De introductie van de Wet DBA is met name ingezet om schijnzelfstandigheid te verminderen.

Lees verder  |  1 reactie

'Vertrouw niet op de back-up, maar controleer hem´

26 mei 2016 - Back-up-strategieën zijn een volwassen IT-activiteit geworden. In een natuurlijke reflex maakt dat medewerkers gelijk ook slordiger bij het bewaren van documenten. Maar het is een te makkelijke aanname dat we op IT kunnen rekenen om onze verdwenen gegevens te herstellen.

Lees verder  |  Reageer

Inzicht in trends in B2B Marketing

26 mei 2016 - Waar zijn B2B marketeers anno 2016 mee bezig en waar zouden ze zich mee bezig willen of moeten houden? Wat zijn de doelstellingen van B2B marketeers, waar worden ze ‘op afgerekend’ en hoe gaan zij de uitdagingen aan om succes te behalen? U vindt de antwoorden in het B2B Marketing Trendrapport 2016.

Lees verder  |  Reageer

BREXIT: harde klappen voor Nederland

25 mei 2016 - Voor de totale Europese Unie zijn de gevolgen van een BREXIT beperkt. Het kost van 2017 tot en met 2019 0.4 procent (bij een 'zachte' BREXIT) of 0,6 procent (bij een 'harde' BREXIT) aan economische groei. Nederland daarentegen wordt onevenredig hard geraakt.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
312  313  314  315  ...  541