Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

''We willen helemaal geen zelfrijdende auto''

"We willen helemaal geen zelfrijdende auto"

24 mei 2016 - Bij heel wat automerken kan je tegenwoordig gerust stellen dat zelfrijdende auto's een obsessie zijn. Miljarden worden erin geïnvesteerd. Want ze zijn er zeker van: het is de toekomst. Sommige automerken, zoals Opel bijvoorbeeld, willen zelfs niet meer horen dat ze auto's zullen bouwen. Ze zullen mobiliteitsoplossingen bieden. Met apps, abonnementen en zo meer. En natuurlijk auto's waarin stuurgevoel of weggedrag niet meer speelt, maar waarin de grootte van het tv-scherm het belangrijkste is. Maar is dat ook wat de consument wil?

Lees verder  |  1 reactie

Drie adviezen voor startups met groeipijn

24 mei 2016 - Als startup zult u op een gegeven moment moeten inzien dat u niet meer het kleine bedrijf bent zoals u dat ooit was. De groei die een startup doormaakt kan ervoor zorgen dat u als oprichter voor uw gevoel niet meer alle touwtjes in eigen handen hebt.

Lees verder  |  Reageer

Zzp-inkomen niet meegenomen bij afsluiten hypotheek

24 mei 2016 - Zzp’ers die een hypotheek hebben op hun woning, kregen deze in twee derde van de gevallen zonder dat hun zzp-inkomen hierin is meegenomen. Slechts in een op de vier zzp’ers is de hypotheek afgesloten op basis van hun zzp-inkomen. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer in opdracht van Knab.

Lees verder  |  1 reactie

Waar wordt in de toekomst kantoorwerk verricht?

23 mei 2016 - Het kantoorlandschap verandert gestaag en de veranderingen kunnen per bedrijfstak verschillend zijn. Ewout Doevendans  van Officecity stelt dat het zaak is nu al met de nieuwe ontwikkelingen rekening te houden. Hij laat zien wat voor veranderingen in het kantoorwerk gaande zijn en welke er aankomen.

Lees verder  |  Reageer

Nederlanders hekelen lange wachttijden aan de telefoon

20 mei 2016 - Optimale telefonische bereikbaarheid is essentieel voor Nederlandse bedrijven, maar alleen het opnemen van de telefoon is onvoldoende. Ruim 28 procent van bellend Nederland hekelt namelijk lange wachttijden bij organisaties. Dit is de grootste ergernis van Nederlanders als het gaat om telefonische bereikbaarheid.

Lees verder  |  Reageer

Stijging kredietrisico’s in Oost-Europa door late betaling buitenlandse klanten

20 mei 2016 - De economie in Oost-Europa blijft dit jaar naar verwachting met 1,1 procent groeien. De faillissementen laten daarentegen een grillig beeld zien. Zo worden steeds meer bedrijven geconfronteerd met te late betalingen door buitenlandse afnemers en dat heeft ingrijpende gevolgen voor hun kasstromen.

Lees verder  |  Reageer
Dit is de Aston Martin DB11 volgens Zagato

Dit is de Aston Martin DB11 volgens Zagato

19 mei 2016 - Aston Martin en Zagato, dat zijn twee handen op één buik. De twee werken al samen sinds de jaren '60. Hun eerste liefdesbaby was de Aston Martin DB4 GTZ. De jongste schittert dit weekend op het Concorso d'Eleganza Villa D'Este. En wat is het weer een wonder(schoon)kind!

Lees verder  |  Reageer

Meer grote bedrijven gaan mkb sneller betalen

19 mei 2016 - Zeven grote bedrijven en organisaties hebben zich aangesloten bij Betaalme.nu: ABN AMRO, ABP, APG, Cargill, Enexis, Gasunie en ING. Daarmee zijn er inmiddels achttien grote afnemers die deelnemen aan het initiatief voor snellere betaling aan mkb-leveranciers, dat wordt ondersteund door het ministerie van Economische Zaken.

Lees verder  |  Reageer

Mkb-ondernemers trekken opgaande lijn overtuigend door

19 mei 2016 - Het herstel in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf schakelt naar een hogere versnelling: in 2015 steeg de omzet gemiddeld met vijf procent (+vier procent in 2014). Vooral de bouw en de horeca deden het in dit opzicht goed. Verder zagen grotere bedrijven (met een omzet van meer dan tien miljoen) de omzet relatief vaak groeien of in elk geval stabiliseren, net als de winst.

Lees verder  |  Reageer

Jonge generatie zelfstandigen is toch money minded

18 mei 2016 - Zelfstandige professionals van Generatie Y en Z zijn meer gefocust op geld dan eerdere generaties zelfstandigen. Op de vraag wat zij onder groei verstaan, antwoordt bijna driekwart (73 procent) ‘meer winst’. Deze focus op geld is minder zichtbaar bij voorgaande generaties, waar slechts 47 procent de vraag met ‘meer winst’ beantwoordt.

Lees verder  |  1 reactie

Tips bij het inzetten van Crowdfunding

18 mei 2016 - Wie een bedrijf wil starten wordt al snel geconfronteerd met heel wat vragen. Een van de meest pertinente obstakels is vaak het startersbudget. Hoe sterk een idee ook kan zijn, zonder de juiste funding komt het niet van de grond. Om beginnende ondernemers een duwtje in de rug te geven verzamelen investeerders zich op crowdfunding-platforms.

Lees verder  |  Reageer
Collectors item: Rolls-Royce Phantom Zenith

Collectors item: Rolls-Royce Phantom Zenith

17 mei 2016 - Binnenkort valt het doek voor de Rolls-Royce Phantom. Na een lange 13 jaar. Maar voor het zover is willen de Britten nog één keer knallen. Met de super-exclusieve Zenith Collection.

Lees verder  |  Reageer

Prettige werkomgeving steeds belangrijker voor zzp'er

17 mei 2016 - Zachte criteria zoals een goede werkplek met leuke collega's en een goed geregelde onboarding (bijv. inloggegevens, pasjes, laptop etc.) worden steeds belangrijker gevonden door zzp'ers. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 1.008 zzp’ers in opdracht van Brainnet.

Lees verder  |  Reageer

Mkb niet voorbereid op groei m-commerce

17 mei 2016 - Nederland telt anno 2016 meer webstores dan fysieke winkels. Binnen de wereld van de online verkoop neemt het mobiele shoppen een hoge vlucht. Het mkb is niet goed voorbereid op die explosieve groei van m-commerce en mist daardoor economische kansen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
313  314  315  316  ...  541