Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Verkoop Mercedes met Airscarf per direct verboden

Verkoop Mercedes met Airscarf per direct verboden

16 mei 2016 - Een gevoelige dreun voor Mercedes-Benz. Het merk mag " wegens het schenden van een patent " per direct geen auto's meer verkopen met Airscarf. Je weet wel, het systeem dat een behaaglijk briesje blaast in de nek van de bestuurder en op zowat alle dakloze Mercedessen sinds 1998 wordt aangeboden.

Lees verder  |  Reageer
Bijna M2-prestaties voor BMW M140i en M240i

Bijna M2-prestaties voor BMW M140i en M240i

16 mei 2016 - 80 mille iets te veel van het goede, maar wel graag een bloedsnelle BMW 1- of 2-serie onder de kont? Dan moet je de M140i of M240i hebben! Beide zijn zowat net zo kwiek als de M2.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om als retailer klanten te binden

13 mei 2016 - Het kunnen beïnvloeden van veranderend consumentengedrag is een van de grootste uitdagingen voor retailers op dit moment. Consumenten bezitten vandaag de dag allerlei devices waarmee ze op ieder gewenst moment, op welke plaats dan ook een product aan kunnen schaffen.

Lees verder  |  Reageer

'Afschaffing VAR kost ondernemers werk'

13 mei 2016 - Per 1 mei 2016 is De Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) voor zzp’ers afgeschaft. Onderzoek wijst uit dat ruim 87 procent van de ondernemers verwachten dat zij door deze afschaffing minder opdrachten zullen krijgen.

Lees verder  |  1 reactie

Brandveilig ondernemen: vijf belangrijke tips

13 mei 2016 - In de stomerij van Topcleaning ziet bedrijfsleider Ruben van Pelt het dagelijks voorbijkomen: kleding en ander textiel met brandschade. Na een brand in huis, maar vaak ook in bedrijfsruimtes. Elk jaar worden er namelijk tussen de 6.000 en 8.000 bedrijven getroffen door brand.

Lees verder  |  Reageer

Drie tips voor het kiezen van het juiste business softwarepakket

12 mei 2016 - De meeste ondernemers bekijken vaak extern waar de kansen voor hun onderneming liggen. Daarbij slaan ze een belangrijk intern onderdeel over. De organisatie zelf. Binnen de organisatie liggen namelijk veel kansen met betrekking tot kostenbesparing en efficiënter werken.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om zakenreizen optimaal voor te bereiden

12 mei 2016 - Net als bij een vakantie gaat het volgende ook op voor een zakenreis: regel alles goed voordat u of uw medewerker aan de reis begint. Veel bedrijven vergeten dat een zakenreis tot in detail geregeld moet worden. Uit een recent onderzoek van BCD blijkt dat zakenreizen slecht voorbereid worden en dat organisaties vaak niet eens weten waar hun medewerkers zich bevinden.

Lees verder  |  Reageer
Abarth 595 nog giftiger na facelift

Abarth 595 nog giftiger na facelift

11 mei 2016 - Absoluut één van de leukste en meest bijzondere auto's die we vorig jaar reden was de Abarth 695 Biposto. Eigenlijk het enige commentaar op dat knettergekke Italiaantje was dat hij nog was gestoeld op de 500 van vóór de facelift, terwijl Fiat haar kleinste toch echt al in 't nieuw had gestoken.

Lees verder  |  Reageer

Kloof tussen online consumentengedrag en inzet online door MKB

11 mei 2016 - Zijn ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf in staat mee te gaan met de digitalisering en dus inzet van online kanalen om zo (nieuwe) klanten te bereiken? Het antwoord op deze vraag is opvallend: MKB-ondernemers in Nederland hebben een behoorlijke digitale kloof te dichten.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandig ondernemer het meest gelukkig met zijn werk

11 mei 2016 - In Nederland zijn zelfstandig ondernemers het meest gelukkig in hun werk. Op plek twee staat directiesecretaresse, gevolgd door process operators. Dat blijkt uit de Job Happiness Index 2016, uitgevoerd door Indeed. Het onderzoek geeft inzicht in wat werkgeluk inhoudt en wat mensen betrokken en gemotiveerd houdt op het werk.

Lees verder  |  Reageer
Vernieuwde Audi A3 niet duurder

Vernieuwde Audi A3 niet duurder

10 mei 2016 - Vanaf de zomer staat de Audi A3-familie bij de dealer met een gemoderniseerd front, nieuwe rijassistentiesystemen en sterkere motoren. En dit zijn de prijzen die hierbij horen.

Lees verder  |  Reageer

Halve finalisten TheNextWomen Pitch Competition bekend

10 mei 2016 - Negen Nederlandse startups, één uit Griekenland en één uit de Verenigde Staten. Elf dames hebben zich geplaatst voor de halve finale van TheNextWomen Pitch Competition en uit deze groep zullen op 23 mei 2016, tijdens TheNextWomen Innovation Summit, de drie meest veelbelovende startups worden geselecteerd.

Lees verder  |  Reageer

Zonder nauwe samenwerking tussen business en IT geen data governance

10 mei 2016 - Master Data Management Consultant, Data Manager, Medewerker Data Kwaliteit of meer hip: Data Scientist. Wanneer u zoekt naar de term 'data governance' ziet u aan het grote aantal vacatures dat er dringend behoefte is aan personeel dat slim met (big-) data om kan gaan.

Lees verder  |  Reageer
Audi presenteert speciale R8 Selection 24h

Audi presenteert speciale R8 Selection 24h

9 mei 2016 - De nieuwe R8 Coupé is nog maar net op de markt of Audi presenteert al een speciale editie. Het gaat toch wel goed met de geweldenaar uit Ingolstadt?

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
314  315  316  317  ...  541