Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Audi lanceert S Edition van A3, A4, A5, A6, Q3 en Q5

Audi lanceert S Edition van A3, A4, A5, A6, Q3 en Q5

31 juli 2012 - Liefhebbers van nieuwe Audi´s en sportiviteit opgelet. Het merk heeft tijdelijk de S Edition in de aanbieding. Dit betreft een extra sportief uitgedoste uitvoering en is leverbaar in combinatie met negen verschillende Audi-modellen.

Lees verder  |  Reageer

Eigen baas zijn bevalt zzp'er nog steeds goed

31 juli 2012 - Ondanks de huidige economische malaise is de hoogopgeleide zelfstandige zonder personeel (zzp’er) positiever geworden over de toekomst. Meer dan de helft (52,2 procent) geeft aan positief of heel positief te zijn over de toekomst. Een half jaar geleden was dit nog 44,6 procent.

Lees verder  |  Reageer

Voldoet uw site aan de nieuwe cookie-wetgeving?

30 juli 2012 - Iedereen die een eigen website heeft, heeft de afgelopen weken te maken gekregen met de nieuwe cookie-wetgeving. Die is bedoeld om de privacy van websitebezoekers te beschermen. Waar moet uw website aan voldoen om straks geen boete van de OPTA te krijgen? Edo-Jan Meijer van Unit4 legt uit.

Lees verder  |  Reageer

Meer meldingen over webwinkels dan over gewone winkels

30 juli 2012 - In het eerste halfjaar van 2012 hebben consumenten voor het eerst meer meldingen over webwinkels dan over gewone winkels bij ConsuWijzer ingediend. De verhouding is 53 procent versus 47 procent. In dezelfde periode vorig jaar was dit respectievelijk nog 43 procent versus 57 procent.

Lees verder  |  Reageer

De zeven mantra's van succesvolle ondernemers

27 juli 2012 - De meest succesvolle ondernemers kijken op een andere manier tegen hun werk en leven aan dan minder succesvolle. Ondernemersblog Inc somt zeven mantra’s op die succesvolle mensen in het achterhoofd houden. Express.be vertaalde.

Lees verder  |  Reageer

Mkb investeert in scholing

27 juli 2012 - In tegenstelling tot grote ondernemingen, investeert het mkb anno 2012 – na een forse daling van de opleidingsbudgetten in 2011 - weer in de opleiding van haar personeel.

Lees verder  |  Reageer

26 juli 2012 - Elke ondernemer kan wel een paar uur extra per dag gebruiken. Omdat er helaas maar 24 uur in een dag zitten, zet Forbes vijf aspecten van uw ondernemersbestaan op een rij waarop u vaak flink wat tijd kunt besparen.

Lees verder  |  Reageer

Succesvol handelen met India in tien stappen

26 juli 2012 - In tegenstelling tot veel landen die zwaar hebben geleden onder de economische crises van de afgelopen jaren, is het marktpotentieel in India alleen maar groter geworden.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Mercedes GL-klasse vanaf net geen ton

Nieuwe Mercedes GL-klasse vanaf net geen ton

25 juli 2012 - Zonder veel bombarie heeft Mercedes de nieuwe GL-klasse van een prijskaartje voorzien. Dankzij besparende technieken is de mastodont voor het eerst voor minder dan honderdduizend euro verkrijgbaar.

Lees verder  |  Reageer

25 juli 2012 - Hoe omzeilt u een trage ambtenaar in Ethiopië? Hoe vindt u goede medewerkers in Kenia? Wat doet u als uw meloenen blijven hangen bij de Colombiaanse grens vanwege een drugscontrole? En wat betekent een keurmerk in de praktijk?

Lees verder  |  Reageer

Freelancer verdient 42 procent minder

25 juli 2012 - Een freelancer rekent gemiddeld 42 euro per uur, vijftien procent minder dan een jaar geleden toen er nog gemiddeld 49 euro werd gerekend en 42 procent minder dan twee jaar geleden.

Lees verder  |  1 reactie

Omzet webwinkels lager door economische crisis

24 juli 2012 - De omzetstijging in het MKB-segment van webwinkels valt over de eerste helft van dit jaar beduidend lager uit dan in dezelfde periode het jaar ervoor. Stegen de online verkopen in de eerste helft van 2011 nog met elf procent, de omzetgroei in het afgelopen half jaar bleef steken op minder dan vier procent.

Lees verder  |  Reageer

'Ondernemer heeft het nu wel gehad met crisis'

24 juli 2012 - Een strategische visie is voor 75 procent van de Britse ondernemers de belangrijkste pijler voor een succesvol zakelijk beleid. Op de tweede plaats staat het opbouwen van een sterk team, gevolgd door een gerichte focus.

Lees verder  |  Reageer

Toenemende vraag naar Polen voor invulling middenkaderfuncties

23 juli 2012 - Tuinders hebben moeite om hun functies op het gebied van logistiek, techniek en middenkader ingevuld te krijgen, doordat er te weinig aanbod is van gekwalificeerde mensen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Voor deze functies doen zij daarom steeds vaker met succes een beroep op arbeidsmigranten.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
538  539  540  ...  541