Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

'Nederland is toe aan een 'zakenkabinet''

23 juli 2012 - De aankomende tweede kamer verkiezingen zijn niet gemakkelijk voor de kiezer. Vandaag de dag doen er maar liefst 48 (nieuwe) politieke partijen mee.Vaak komen de nieuwe partijen niet genoeg naar voren, terwijl er wel behoefte aan is bij de kiezer.

Lees verder  |  1 reactie

App voor gebarentaal verslaat Nederlandse paardendeken

23 juli 2012 - Geen hoofdprijs, maar wel trots en een ervaring rijker. Met de equine chest protector, een paardendeken die schuurplekken, littekens en witte plekken bij het paard voorkomt, scoorden de ondernemers van Express Yourself net niet hoog genoeg tijdens de 23ste editie van de ‘European Company of the Year Competition’ in Roemenie.

Lees verder  |  Reageer

Minstens twintig dagen vrij: goed voor u en uw zaak

20 juli 2012 - Minstens twintig vrije dagen per jaar zijn nodig om zelfstandigen beter tegen stress te wapenen. Voldoende vrije dagen zorgen niet alleen voor een positievere instelling maar bevorderen ook de concentratie en productiviteit.

Lees verder  |  Reageer

Personeel gevraagd in het MKB

20 juli 2012 - Hoewel in de huidige economische situatie er relatief weinig schaarste is op de arbeidsmarkt, krijgt het bedrijfsleven in Nederland in de periode tot 2020 te maken met fikse tekorten. De tekorten zullen zich vooral voordoen binnen de technische, medische, verzorgende en transportberoepen.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse ondernemers laten zich gelden in Brussel

20 juli 2012 - Op 18 oktober aanstaande vindt voor de derde maal het European Parliament of Enterprises (EPE) plaats in Brussel. Meer dan 750 ondernemers uit de hele EU zullen voor één middag de plaats innemen van de Europarlementariërs in de plenaire zaal van het Europees Parlement in Brussel en hun stem laten horen.

Lees verder  |  Reageer
Facel Vega hint naar wederopstandingmodel

Facel Vega hint naar wederopstandingmodel

19 juli 2012 - Facel Vega stierf toen de Generatie X geboren werd. Maar menig Babyboomer zal de auto?s van dit kleine Franse luxemerk nog helder voor de geest kunnen halen. Wonderschoon zijn ze, en velen zien Facel Vega?s dan ook tot de mooiste auto?s ooit gebouwd. Zal het wederopstandigmodel ook zo?n onuitwisbare indruk achterlaten?

Lees verder  |  Reageer

Tien tactieken om meer gedaan te krijgen in minder tijd

19 juli 2012 - Als u dit leest in plaats van aan de telefoon te zitten met een klant of die offerte aan het uitwerken bent, bestaat de kans dat u niet gefocust bent. En u bent niet de enige. Wilt u uw tijd weer wat efficiënter gebruiken, doe dan uw voordeel met onderstaande productiviteitstactieken van Forbes.

Lees verder  |  Reageer

Vertrouwen Nederlandse ondernemers ver onder EU-gemiddelde

19 juli 2012 - Het vertrouwen van Nederlandse ondernemers in de economie is lager dan ooit. In het tweede kwartaal van 2012 noteerde Nederland opnieuw een fors verlies op de optimisme-/pessimismebalans.

Lees verder  |  Reageer

Faillissementen bedrijven treft ruim 28. 000 medewerkers

19 juli 2012 - In de eerste helft van 2012 zijn in totaal 4.112 ondernemingen failliet verklaard. Deze faillissementen hebben consequenties voor zeker 28.473 werkzame personen. Het aantal faillissementen stijgt met 26 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en het ermee gepaard gaande banenverlies met 28 procent.

Lees verder  |  Reageer

Video machtig middel om expertise te claimen

18 juli 2012 - Met de komst van nieuwe media gaat het in marketingland minder over zenden en meer over de wisselwerking tussen zender en ontvanger. Informatie die voor een ontvanger echt van waarde is, speelt een sleutelrol bij deze verschuiving. Video’s blijken hiervoor een efficiënt instrument.

Lees verder  |  Reageer

Win een makeover van uw saaie kantoormuur

18 juli 2012 - Saaie kantoormuren horen tot het verleden. Tot 24 juli maakt iedereen die niet tevreden is met het uiterlijk van een muur op de werkplek kans dat deze door professioneel airbrush- en graffitibureau SprayArt.nl wordt verfraaid.

Lees verder  |  Reageer

Bijna helft diefstallen gepleegd door eigen personeel

18 juli 2012 - Volgens een peiling van Unizo bij 664 kleine en middelgrote ondernemingen (in Belgie) wordt 40 procent van alle diefstallen door eigen medewerkers gepleegd. In 2008 was dat nog één op drie. Bijna drie op vier mkb-bedrijven nemen geen maatregelen om dit te voorkomen, aldus 6minutes.be.

Lees verder  |  Reageer
Alfa Romeo hijst Giulietta in driedelig grijs

Alfa Romeo hijst Giulietta in driedelig grijs

17 juli 2012 - Zakelijke rijders opgelet! Speciaal voor jullie heeft Alfa Romeo de Giulietta Business Executive samengesteld. Luxe, comfort en 20% bijtelling staan daarbij centraal en uitgerust met geïntegreerde navigatie zou te laat komen bij een afspraak nooit meer voor moeten komen.

Lees verder  |  Reageer

Zuidoost Brabant heeft de meeste nieuwe ondernemers

17 juli 2012 - Zuidoost Brabant heeft meer nieuwe ondernemers dan in de rest van Nederland. De houding van de bevolking tegenover ondernemerschap is ook duidelijk positiever: in Zuidoost Brabant vindt men vaker dan elders in Nederland dat een nieuw bedrijf veel succes en status oplevert.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
539  540  ...  541