Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Mkb’er onderschat financiële gevolgen van ongezonde werknemer

26 november 2013 - Mkb-ondernemers onderschatten de financiële gevolgen van ongezonde werknemers. Werkgevers vinden de gezondheid van hun werknemers weliswaar belangrijk, maar vinden dat de kosten van leefstijlprogramma’s niet opwegen tegen de baten.

Lees verder  |  Reageer

‘Innovatieve IT speelt hoofdrol bij groei middelgrote bedrijven’

26 november 2013 - Een meerderheid van de middelgrote bedrijven in Nederland verwacht in 2014 een aanzienlijke groei te realiseren. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek in opdracht van SAP Nederland. De onderzoeksresultaten tonen aan dat innovatief vermogen en het gebruik van vernieuwende ICT belangrijke voorwaarden voor groei zijn.  

Lees verder  |  Reageer

Werkgever vult lagere pensioenpremie nauwelijks aan

26 november 2013 - Werkgevers zullen vanaf volgend jaar de premieverlaging voor pensioenopbouw nauwelijks uitkeren als extra bruto loon. Dat blijkt uit onderzoek van Mercer onder 134 bedrijven die niet onder een bedrijfstakpensioenfonds of verplichte cao vallen.

Lees verder  |  Reageer
Land Rover Discovery sterk in prijs gedaald

Land Rover Discovery sterk in prijs gedaald

25 november 2013 - De V8 eruit, een modernere V6-Supercharged erin. Dat is het grootste nieuws aan de Land Rover Discovery van modeljaar 2014. Helemaal nu we weten dat deze stap de prijzen flink hebben doen dalen. Ook de diesels zijn fors goedkoper.

Lees verder  |  Reageer

Werkbaar werk in de lift bij zelfstandige ondernemers

25 november 2013 - 51, 4 procent van de zelfstandige ondernemers in Vlaanderen heeft werkbaar werk. Dit betekent een stijging van de werkbaarheidsgraad met 3,6 procentpunt sinds de laatste meting in 2010. Net als bij werknemers is werkstress bij zelfstandige ondernemers het belangrijkste knelpunt.

Lees verder  |  Reageer
Lange rijen voor BMW i8

Lange rijen voor BMW i8

24 november 2013 - BMW klopt zichzelf nog maar eens op de borst over het succes van hun nieuwe i-serie. Kondigde het merk eerder aan dat het al meer dan 10.000 orders voor de i3 had geschreven, nu horen we vanuit Mà¼nchen dat ook de i8 erg lekker gaat. Het eerste productiejaar is inmiddels volledig uitverkocht.

Lees verder  |  Reageer

COEN vierde kwartaal: herstel komt in zicht

22 november 2013 - Ondernemers in Nederland vinden dat het derde kwartaal beter uitpakte dan men verwacht had. Zowel de omzet als de export deden het beter dan men vooraf vermoedde. Alleen de investeringen daalden naar het niveau van het eerste kwartaal.

Lees verder  |  Reageer

Smartphone: zegen voor retailer

22 november 2013 - In Amerika gebruiken vier op de vijf smartphone shoppers hun telefoon tijdens een bezoek aan een winkel. Dat blijkt uit recent onderzoek van Google. Terwijl zij in de winkel rondkijken, vergelijken zij prijzen, mailen afbeeldingen van producten door naar vrienden en lezen online reviews voor zij tot aanschaf over gaan.

Lees verder  |  1 reactie

Innovatie en internationalisering gaan hand in hand

22 november 2013 - Innovatie en internationalisering gaan vaak hand in hand. Ze versterken elkaar. Enerzijds krijgen bedrijven door innovaties toegang tot nieuwe (buitenlandse) markten. Anderzijds krijgen internationaal actieve bedrijven toegang tot nieuwe kennis en technologieën, wat een positieve impuls heeft op het innovatief vermogen.

Lees verder  |  Reageer
Productierijpere Jaguar C-X17 verkent China

Productierijpere Jaguar C-X17 verkent China

21 november 2013 - China is het land waar luxe opulente bolides veelgevraagd zijn. Een auto moet status uitstralen, alle mogelijke luxe bezitten en een overdaad aan binnenruimte is een pre. Jaguar snapt dat het tijd wordt om zich te laten zien en dus presenteert het merk een speciaal voor de Chinese markt geprepareerde CX-17.

Lees verder  |  Reageer

Negen bedrijven verkozen tot Slimste bedrijf van Nederland

21 november 2013 - BLW Kunststoffen (Nuenen), CM Groep (Breda), Effectory (Amsterdam), Ferro-Fix (Rotterdam), Proflite (Zutphen), Reurings Precisie Plaatwerk (Delfgauw), Schoongewoon (Den Bosch), Vitrov (Vught) en Voys Telecom (Groningen) zijn dit jaar uitgeroepen tot de slimste bedrijven van Nederland.

Lees verder  |  Reageer

MKB voorziet onvoldoende in behoefte aan cloud-oplossingen van werknemers

21 november 2013 - Europees onderzoek van Sharp toont aan dat werknemers menen efficiënter en effectiever te kunnen werken met behulp van de juiste file sharing-diensten – in 77 procent van het MKB worden deze diensten niet aangeboden door werkgevers.

Lees verder  |  Reageer

Tijddruk grootste uitdaging bij voorbereiding jaarcijfers

21 november 2013 - Voor veel Nederlandse bedrijven eindigt het fiscale jaar eind december; daarna volgt voor de financiële afdeling een drukke periode vanwege het voorbereiden van de jaarcijfers en de extra activiteiten en rapportages hieromheen.

Lees verder  |  Reageer

Maxime Verhagen: help starters NU vooruit

21 november 2013 - "Prachtig dat we nu de eerste tekenen van herstel zien op de woningmarkt. Maar het kan nog veel beter als we nu starters echte kansen geven. Dan komt de hele markt echt fors in beweging," zo stelt Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
453  454  455  456  ...  541