Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Negen bedrijven verkozen tot Slimste bedrijf van Nederland

21 november 2013 - BLW Kunststoffen (Nuenen), CM Groep (Breda), Effectory (Amsterdam), Ferro-Fix (Rotterdam), Proflite (Zutphen), Reurings Precisie Plaatwerk (Delfgauw), Schoongewoon (Den Bosch), Vitrov (Vught) en Voys Telecom (Groningen) zijn dit jaar uitgeroepen tot de slimste bedrijven van Nederland.

BOSCH Scharnieren (Doetinchem) en Finext (Voorburg) kregen een eervolle vermelding. De verkiezing Slimste bedrijf van Nederland is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum en het Ministerie van Economische Zaken. Op de vijfde Energiedag van de jaarlijkse MKB Krachtcentrale op 19 november riep de jury negen MKB bedrijven tot winnaar uit. Daarnaast kregen de bedrijven Finext en BOSCH Scharnieren een eervolle vermelding, omdat zij een excellent voorbeeld zijn voor succesvolle sociale innovatie en omdat zij de afgelopen jaren zeer actief veel ondernemers van hen hebben laten leren door hun bedrijf open te stellen en op podia te staan.

Energiedag
Tijdens de Energiedag, die plaatsvond in het Dome-X in Oss, maakte een groot aantal bezoekers kennis met de effecten van het slim gebruikmaken van de talenten van medewerkers. Zij kwamen vooral naar deze dag om van andere ondernemers te leren. Enkele quotes van deelnemers: "Ik kreeg vandaag allemaal prachtige voorbeelden, zodat ik nu de woorden heb om mijn bedrijf een eigen taal te geven." En "Wat mij vandaag vooral geïnspireerd heeft is het positieve effect van gelukkige werknemers."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.