Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Productierijpere Jaguar C-X17 verkent China

21 november 2013 - China is het land waar luxe opulente bolides veelgevraagd zijn. Een auto moet status uitstralen, alle mogelijke luxe bezitten en een overdaad aan binnenruimte is een pre. Jaguar snapt dat het tijd wordt om zich te laten zien en dus presenteert het merk een speciaal voor de Chinese markt geprepareerde CX-17.

Dat de C-X17 voor Jaguar meer is dan enkel een designstudie blijkt wel uit het feit dat het model wordt voorgesteld aan een zeer gewichtige doelgroep, de Chinezen. En om het publiek aldaar alvast te laten wennen aan de gloednieuwe concept-crossover, kiest Jaguar voor een podium op de Guangzhou Motorshow.

Verschillend
Dat het Britse merk piekfijn doorheeft hoe het beoogde publiek te bespelen blijkt wel uit het feit dat deze C-X17 een speciaal voor China herziend interieur heeft. In plaats van twee kunnen nu drie passagiers achterin plaatsnemen en juist dat maakt het dat het binnenste er aanzienlijk productierijper uitziet. Omdat het voor de Chinezen niet weelderig genoeg kan, werden luxe, lederen gebronsde zetels gemonteerd en werd de bagageruimte met walnoothouten klei afgewerkt. Verder beschikt de Brit over een panoramisch glazen dak en werden er platina-achtige materialen toegepast voor het bekleden van de interieurpanelen. Evenals het studiemodel dat op de IAA gepresenteerd werd is deze Chinese concept uitgerust met een interactief Surface Console-infotainmentsysteem voorzien van WiFi en aparte beeldschermen voor iedere passagier.

2015
Zowel de Chinezen als wij Europeanen moeten hoe dan ook nog even geduld hebben voor de C-X17 daadwerkelijk ten tonele verschijnt. Wanneer Jaguar het model precies heeft gepland maken de Britten niet bekend, maar de verwachting is dat ‘ie er in 2015 al moet zijn. Wij wachten in ieder geval in spanning af.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.