Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Draagvlak afschaffing zelfstandigenaftrek ZZP’ers neemt toe

31 maart 2015 - Het draagvlak onder ZZP’ers voor een mogelijke afschaffing van de zelfstandigenaftrek neemt toe. Naar verwachting komt het Kabinet in dit voorjaar nog met een voorstel hierover.

Lees verder  |  Reageer

Gebruikte Microsoft-licenties: de onbekende besparing voor bedrijven

30 maart 2015 - Te weinig organisaties zijn op de hoogte van het feit dat Microsoft licenties, sinds het Arrest van het Europese Hof van Justitie in 2012, overdraagbaar zijn. Dit in tegenstelling tot wat in de licentievoorwaarden staat vermeld.

Lees verder  |  2 reacties

Rutte reikt zzp-prijs uit

30 maart 2015 - Minister-president Rutte maakt tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 4 april 2015 de winnaar van de Freelancer of the Year Awards bekend. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Uitbesteden werkgeverschap helpt MKB-bedrijven groeien

27 maart 2015 - Kleine ondernemingen die gebruik maken van payroll-dienstverlening doen het gemiddeld beter dan de markt. Dat concludeert de Please Payroll naar aanleiding van haar jaarcijfers over 2014.

Lees verder  |  Reageer

Brouwers vermelden vrijwillig ingrediënten en voedingswaarde

27 maart 2015 - Brouwers vinden het belangrijk dat consumenten een weloverwogen keuze kunnen maken bij het aankopen van levensmiddelen, waaronder bier.

Lees verder  |  Reageer

Markt voor interne transportmiddelen vertoont herstel

27 maart 2015 - De markt voor interne transportmiddelen zal in 2015 een licht herstel doormaken. Zo blijkt uit de studie ‘De Markt voor Interne Transportmiddelen 2014 – 2015', die recentelijk door Conclusr Research werd afgerond.

Lees verder  |  Reageer

Payrolling in opmars bij doorstarten onderneming

26 maart 2015 - Sinds kort wordt door curatoren payrolling met succes ingezet bij faillissementen in de fase naar een eventuele doorstart van een onderneming. Dit gebeurde bijvoorbeeld bij de dorstart van kledingmerk Mexx en schoenenketen Taft.

Lees verder  |  Reageer

Drie tips om te besparen op uw telefoniekosten

26 maart 2015 - Het is voor iedere ondernemer belangrijk om elk moment van de dag bereikbaar te zijn, echter is het wel dat dit tegen aanvaardbare kosten zal moeten zijn. Een keuze voor een bepaalde smartphone kan hierbij ook helpen aan de productiviteit.

Lees verder  |  Reageer

Ruim 300 maatregelen binnen voor klimaatakkoord

25 maart 2015 - Welke oplossingen zien ondernemers om onder de twee graden temperatuurstijging op aarde te blijven? De actie ‘Hoe ziet jouw klimaatakkoord eruit?’ van Klimaatplein.com leverde al ruim 300 ingezonden maatregelen op.

Lees verder  |  Reageer

Brandwerend glas stimuleert productiviteit werknemers

25 maart 2015 - Door natuurlijk licht wordt de productiviteit bij het werken gestimuleerd. Om deze reden wordt brandwerend materiaal in kantoren steeds vaker vervangen door brandwerend glas, meldt Glaspunt.

Lees verder  |  Reageer

Schades aan schepen op laagste punt in tien jaar

25 maart 2015 - Het aantal schades aan schepen blijft de langdurige neerwaartse trend volgen met 75 claims wereldwijd gemeld in 2014, waardoor dit het veiligste jaar in de scheepvaart was in tien jaar.

Lees verder  |  Reageer

ZZp'er wil groeien

24 maart 2015 - De meerderheid van de zzp’ers in Nederland (66 procent) heeft de ambitie om te groeien zonder personeel. Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder 546 zzp’ers.

Lees verder  |  Reageer

Tekort aan specialistische vakmensen dreigt

24 maart 2015 - UWV en VakmanNU gaan samenwerken in het kader van het sectorplan Kleinschalig Specialistisch Vakmanschap. De samenwerking is gericht op het bemiddelen van werkzoekenden naar nieuw werk.

Lees verder  |  Reageer

Drie lessen voor een betere klantbeleving in B2B

23 maart 2015 - Uit evaluatie van 1.390 klantervaringen in de B2B markt, leerden TNS NIPO en spotONvision dat de Net Promotor Score in B2B veel lager ligt dan in consumentenmarkten. Wat ook opviel was dat NPS lang niet altijd een goede directe voorspeller bleek van de voorkeur van een klant.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
380  381  382  383  ...  541