Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Zzp’er reist drie keer zo ver als gemiddelde Nederlander

3 april 2015 - Een gemiddelde Nederlander legt ongeveer 22,6 km af naar zijn werk. De zelfstandig professional, in de markt doorgaans zzp’er genoemd, reist bijna drie keer zo ver voor zijn dagelijks brood. Dit blijkt uit ZP Facts, een nieuwe marktmonitor voor zp’ers.

Lees verder  |  Reageer

Aantal faillissementen daalt een vijfde in eerste kwartaal

3 april 2015 - Het aantal faillissementen is in het eerste kwartaal van 2015 met negentien procent gedaald. Er gingen vooral minder zzp’ers onderuit. Dat heeft Faillissementsdossier.nl bekendgemaakt.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Jaguar XF geprijsd vanaf € 46. 950,-

2 april 2015 - Hoewel het nog tot in de loop van de herfst wachten is alvorens ermee valt te rijden, weet Jaguar Nederland en haar dealers al wel wat het voor de nieuwe XF wil vangen.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er zit muurvast bij zakelijke bank

2 april 2015 - De meerderheid van de zzp’ers in Nederland (56 procent) zit al tien jaar of langer bij dezelfde bank. Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder 633 zzp’ers.

Lees verder  |  Reageer

'Ondernemer heeft last van stress'

2 april 2015 - Stress door ondernemen is een bekend probleem, maar de omvang blijkt onderschat. Ruim de helft van de ondernemers vindt dat stress het bedrijf afremt en een op de acht entrepreneurs ondervindt echt schade als gevolg van teveel stress.

Lees verder  |  9 reacties

Ontslag belangrijkste reden voor freelancers om te payrollen

2 april 2015 - Het aantal freelancers dat via payrolling als zelfstandige werkt is in 2014 met vier procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder. Dat blijkt uit inventarisatie van Tentoo.

Lees verder  |  Reageer

Forse omzetgroei bedrijven die breed gebruikmaken van cloud-technologie

2 april 2015 - Bedrijven die breed gebruikmaken van cloud-technologie realiseren wereldwijd twintig procent méér omzetgroei dan bedrijven die dit niet doen. Dat blijkt uit de MKB Cloud Barometer 2015 van Exact en KPN.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers laten ruim 182 miljoen euro liggen bij verzekering Ziektewet

1 april 2015 - Een goede afweging tussen een publieke uitvoering voor de Ziektewet of eigenrisicodragerschap kan werkgevers in totaal ruim 182 miljoen euro per jaar opleveren.

Lees verder  |  Reageer

Vrolijk en verantwoord Pasen in de Nederlandse supermarkt

1 april 2015 - Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) verwacht dit jaar een paasomzet in de Nederlandse supermarkten van 765 miljoen euro. Dat is 2,5 procent meer dan vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer

MKB’er nog weinig vooruitstrevend met nieuwe communicatiemiddelen

1 april 2015 - Het MKB maakt nog maar weinig gebruik van nieuwe communicatiemiddelen. Een kleine meerderheid van de ondernemers in het MKB geeft aan e-mail op de eerste plek te zetten als het gaat om communicatiemiddelen waar intern het meest gebruik van wordt gemaakt (54 procent).

Lees verder  |  Reageer

Exporteurs rekenen op groei van negen procent

1 april 2015 - Nederlandse exporteurs zijn onverminderd positief over de toekomst. Zo verwachten zij in 2015 een exportgroei van negen procent te realiseren. Deze positieve vooruitzichten worden versterkt doordat voor vrijwel alle economische sectoren de seinen op groen staan.

Lees verder  |  Reageer

Zzp'er kiezen beste administratiekantoor van Nederland

1 april 2015 - Grever Administraties uit Culemborg is door 6.658 zzp’ers, freelancers en interim professionals uit 203 deelnemende kantoren verkozen tot ‘Administratiekantoor van het Jaar 2015’.

Lees verder  |  Reageer

ZZPers in ICT en zakelijke advisering verdienen meest

31 maart 2015 - Zelfstandigen zonder personeel die actief zijn in de ICT en adviesbranche verdienen gemiddeld veel meer dan hun vakgenoten in andere branches. In de handel, horeca en reparatiesector verdienen zij het minst.

Lees verder  |  Reageer

Uitdaging voor retailers: pas u aan aan moderne markt

31 maart 2015 - De moderne consument zoekt dankzij technologische mogelijkheden naar een shopping-ervaring met veel keuzevrijheid en gemak, zonder begrensd te worden door specifieke kanalen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
379  380  381  382  ...  541