Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Welke jonge innovatieve ondernemer wint 20. 000 euro?

27 november 2015 - Vier innovatieve ondernemers staan in de finale van het LiveWIRE Programma van Shell en de Kamer van Koophandel. Wie van hen gaat naar huis met 20.000 euro?

Tijdens de finale is er ook ruimte voor ondernemers om met gerenommeerde experts van  TNO, DSM, Edelman, One Shoe, de Kamer van Koophandel en Shell te spreken. Tijdens de officiële uitreiking van de LiveWIRE Award verzorgt Yuri van Geest, initiatiefnemer Singularity University Nederland, bovendien de keynote speech met als onderwerp 'Ondernemen met exponentiele technologische groei'. 
 
Finalisten
Marcel Fleuren van EXO-L, Maja Rudinac van Robot Care Systems, Job Jansweijer van KonneKt en Alexander Gunkel van Skytree wisten na een spannende halve finale die op 13 oktober plaatsvond, een plek in deze finale te bemachtigen. Elk van deze ambitieuze ondernemers heeft met hun innovatieve vermogen een product ontwikkeld dat zowel op het gebied van welvaart als op het gebied van welzijn van betekenis is voor de Nederlandse samenleving en daarbuiten.  
 
Klik hier voor het complete programma van de spectaculaire finaledag, de stempagina en aanmeldlink.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.