Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Telefonische onbereikbaarheid kost organisaties veel klanten

22 april 2016 - Telefonische onbereikbaarheid kost organisaties veel klanten. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek uitgevoerd in opdracht van Infopact onder 1044 consumenten. Het onderzoek laat zien dat 52 procent van de potentiële klanten overstapt naar de concurrent wanneer er sprake is van telefonische onbereikbaarheid in urgente situaties.

Lees verder  |  Reageer

MKB in opstand tegen verplichte kopieerheffing

22 april 2016 - Nederlandse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf weigeren nog langer de jaarlijkse verplichte kopieerheffing te betalen voor het kopiëren van artikelen uit kranten, tijdschriften en boeken. Van de MKB-bedrijven stelt negen op de tien nooit meer iets te kopiëren of te scannen.

Lees verder  |  Reageer
Mini-facelift voor Audi A6 en A7

Mini-facelift voor Audi A6 en A7

21 april 2016 - Jij ziet misschien, jij ziet misschien, wat wij niet zien: de (visuele) veranderingen aan de A6, A6 Avant en A7 Sportback die Audi meent te hebben doorgevoerd.

Lees verder  |  Reageer
Ford betaalde liefst twee ton voor Telsa Model X

Ford betaalde liefst twee ton voor Telsa Model X

21 april 2016 - Tesla maakt momenteel heel wat tongen los, waar ook ter wereld. Niet altijd even positief gezien de laatste berichten over de Model X en toch wilde ook Ford koste wat het kost één van de eerst geproduceerde exemplaren in bezit hebben. Om te ontleden natuurlijk.

Lees verder  |  Reageer

Webshops: zet in op aankoopbelevenis, maar begin bij de data

21 april 2016 - Steeds meer mensen winkelen online. Uit onderzoek blijkt dat 98 procent van de internetgebruikers wel eens iets online koopt, vooral omdat dit makkelijker, goedkoper en sneller is. Volgens een recente enquête wil de meerderheid van de gebruikers graag nog meer producten en diensten online kopen. Maar online winkelen is niet altijd de makkelijkste manier van winkelen.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe Europese Campagne gelanceerd over Duurzame Inzetbaarheid

21 april 2016 - Vorige week trapte Eurocommissaris Thyssen voor Werk, Sociale Zaken, Vaardigheden en Arbeidsmobiliteit, in Brussel de ‘Healthy Workplaces for All Ages ’-campagne af. Het thema van de campagne sluit nauw aan bij de aanpak van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) van duurzame inzetbaarheid.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er breidt kennis en netwerk uit via social media

20 april 2016 - De zzp’er gebruikt social media als Facebook, LinkedIn en Twitter steeds vaker voor contact met collega-ondernemers (+zeventien procent) en het vergaren en/of delen van kennis (+twaalf procent). Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 1.179 zzp’ers in opdracht van Ziggo.

Lees verder  |  Reageer

VAR weg, toch zekerheid-vooraf over adviseur(s)

20 april 2016 - De Verklaring Arbeids Relatie (VAR) van de Belastingdienst gaf (tot 1 mei 2016) opdrachtgevers de zekerheid dat zij samenwerkt(en) met een (zoals Staatssecretaris Wiebes zei in de Eerste Kamer) 'evident ondernemer'. Er was geen sprake van een werkgever-werknemer relatie waardoor de opdrachtgever nooit aansprakelijk kon worden gesteld voor loonbelasting en premies voor de  werknemersverzekeringen.

Lees verder  |  Reageer
100 keer BMW Individual 7-serie The Next 100 Years

100 keer BMW Individual 7-serie The Next 100 Years

19 april 2016 - BMW bestaat 100 jaar en dat zullen we weten ook. Op diverse manieren wordt het eeuwfeest gevierd en een super-de-luxe 7-serie, aangekleed door BMW Individual, is het volgende feestje.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar haalt streep door stationwagens

Jaguar haalt streep door stationwagens

19 april 2016 - Jaguar was er van nature al niet van en toen het dan toch overstag ging, blijkt de stap nog te floppen ook. Kortom, het Britse merk haalt een dikke streep door de stationwagen.

Lees verder  |  Reageer
Eerste nieuwe Alfa Giulia van de band gerold

Eerste nieuwe Alfa Giulia van de band gerold

19 april 2016 - De vlag kan uit bij Alfisti. In Alfa's fabriek in Piedimonte San Germano is de eerste Giulia van de nieuwste generatie geproduceerd.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er potentieel grote bron van werkgelegenheid

19 april 2016 - Zzp’ers willen niet alleen vrijheid en flexibiliteit, ze hebben grote ambities met hun eigen onderneming, blijkt uit onderzoek van ZP Facts. Met name de jongere generatie hoogopgeleide kennisprofessionals - van 35 jaar of jonger - heeft niet alleen de behoefte om eigen baas te zijn, maar wil ook toe groeien naar een onderneming met medewerkers.

Lees verder  |  Reageer

Succesvolle eerste voorronde Young Business Award

19 april 2016 - De strijd om de Young Business Award 2016 is op 14 april van start gegaan in Hoogeveen. Gedeputeerde Hink Brink verzorgde de kick-off van de avond door de derde OndernemersFabriek in Drenthe feestelijk te openen. Na de opening van de OndernemersFabriek liep de avond door in de eerste voorronde van de Young Business Award. "Het was een geweldige avond met alle complimenten voor de organisatie," aldus Brink.

Lees verder  |  Reageer

Supermarktomzet in de lift

18 april 2016 - De supermarktomzet is in het eerste kwartaal van dit jaar gestegen van 8,34 miljard (2015) naar 8,58 miljard euro. Dit is een stijging van 2,9 procent. Dit komt echter mede door de vroege paasweken. Deze buiten beschouwing gelaten, dan is de supermarktomzet in het eerste kwartaal van 2016 gestegen met 1,8 procent van 8,34 miljard (2015) naar 8,49 miljard.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
317  318  319  320  ...  541