Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Groen licht voor productie Aston Martin Vanquish Zagato

Groen licht voor productie Aston Martin Vanquish Zagato

21 juni 2016 - Onze gebeden zijn verhoord! Aston Martin en Zagato hebben besloten de schitterende Vanquish Zagato in productie te nemen. Uiteraard in een bescheiden oplage van 99 stuks, maar dat mag de pret niet drukken.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er weigert tariefverlaging

21 juni 2016 - De zzp’er is steeds minder geneigd het tarief te verlagen. Op alle gevraagde omstandigheden betreffende tariefverlaging was een sterke daling te merken. Eén op de tien zzp’ers verlaagt het tarief onder geen enkele omstandigheid. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 1.008 zzp’ers in opdracht van Brainnet.

Lees verder  |  1 reactie

Conversiepercentage modewebshops op smartphones stijgt

21 juni 2016 - Het conversiepercentage op smartphones steeg met 23,73 procent een stuk harder dan op desktop of tablet. Ook nam het aantal bezoeken aan modewebwinkels via mobiel toe met 35,71 procent. Toch blijft het afronden van het bestelproces in Nederlandse modewebwinkels een relatief grote opgave.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemingen en investeerders gaan uit van 'nee' tegen Brexit

20 juni 2016 - Onlangs heeft JLL een aantal grote internationale zakelijke huurders en investeerders uit het Verenigd Koninkrijk gevraagd hoe zij zakelijk gezien aankijken tegen het EU-referendum. 80 procent van hen verwacht dat het Verenigd Koninkrijk ervoor zal kiezen in de EU te blijven.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers: 'Next Level' als nieuw perspectief voor Nederland

20 juni 2016 - Nederland staat in de wereldtop qua economische prestaties, ondernemerschap, maar ook waar het gaat om geluk, 'child well being' en duurzaam ondernemen. Maar we staan als land ook op een belangrijk kruispunt.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse exporteurs verwachten ‘Bremain’

17 juni 2016 - Twee op de drie Nederlandse exporteurs verwachten dat het Verenigd Koninkrijk ook na 23 juni nog tot de Europese Unie behoort. Dan gaan de Britten naar de stembus voor het referendum over een ‘Brexit’. Een meerderheid Nederlandse exporteurs is echter optimistisch gestemd.

Lees verder  |  Reageer

MVO Nederland, VNO-NCW en MKB-Nederland vernieuwen partnerschap

17 juni 2016 - Tijdens een speciale bijeenkomst in de Malietoren over de kracht van partnerschappen zetten Willem Lageweg, directeur van MVO Nederland, en Sigrid Verweij, directeur Communicatie & MVO van VNO-NCW en MKB-Nederland hun handtekening onder een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Lees verder  |  Reageer

Werknemers met passie maken het verschil

16 juni 2016 - Organisaties kunnen succesvol de bevlogenheid en prestaties van medewerkers duurzaam vergroten door hierop gerichte interventies aan te bieden. Dat concludeert arbeids- en organisatiepsycholoog en directeur research Schouten & Nelissen Jessica van Wingerden in haar proefschrift.

Lees verder  |  2 reacties

Topwerkgever haalt het beste uit zijn werknemers

16 juni 2016 - Het overgrote deel van organisaties in Nederland benut lang niet het volledige potentieel van hun werknemers. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Werkbeleving in Nederland 2016, uitgevoerd door Integron middels een steekproef onder 4.400 werkenden. Dertien procent van de organisaties, de top performers, haalt het beste uit haar medewerkers.

Lees verder  |  Reageer

Vijf overwegingen bij het kiezen van een Internet of Things-netwerk

15 juni 2016 - Het Internet of Things (IoT) is definitief doorgebroken in het bedrijfsleven. Gartner verwacht dat de uitgaven aan IoT-diensten dit jaar wereldwijd 235 miljard dollar zullen bereiken, een stijging van 22 procent vergeleken met vorig jaar.

Lees verder  |  2 reacties

Participatiewet, wat zijn de regels en hoe creëert u draagvlak?

15 juni 2016 - Hoe krijgt u draagvlak binnen uw organisatie voor mensen met een arbeidsbeperking? Werkgevers hebben sinds de invoering van de Participatiewet – 2015 – nog steeds moeite om mensen met een arbeidsbeperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt in het arbeidsproces op te nemen. ChainWorks noemt dit ook wel inclusief ondernemen en geeft tien tips.

Lees verder  |  Reageer

Prijs en grootte auto van belang voor zzp'ers

14 juni 2016 - De meerderheid van de zzp'ers overweegt een elektrische auto als hij nadenkt over de vervanging van de huidige auto. Een goede prijs en de grootte van de auto is daarbij nog steeds doorslaggevend. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 1.035 zzp'ers in opdracht van Fleetwise.

Lees verder  |  1 reactie

Starten met Adwords? Tien tips om goed te beginnen!

14 juni 2016 - Google Adwords is een geweldig hulpmiddel om online reclame te maken voor een bedrijf en om bekendheid te krijgen. Wanneer u nog nooit met Adwords gewerkt hebt is het echter niet eenvoudig. Waar moet u immers beginnen?

Lees verder  |  Reageer

'Co-working draagt bij aan betere balans tussen werk en privé’

13 juni 2016 - Volgens 66 procent van de professionals wereldwijd zorgt co-working - het werken vanuit verschillende locaties met gedeelde werkplekken - voor een betere balans tussen werk en privé. Bovendien zijn mensen,  die kiezen voor co-working,  doorgaans relaxter. Het is een aantal van de conclusies uit nieuw onderzoek van Regus.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
309  310  311  312  ...  541