Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Vijf onbekende toepassingen van de flexibele werkplek

8 september 2014 - De term ‘flexibele werkplek’ is in de verbeelding van veel mensen het domein van de ZZP’er. Uit de praktijk blijkt echter iets anders, flexibele huisvesting heeft namelijk veel meer te bieden dan men zich realiseert.

Lees verder  |  1 reactie

Bijna 70 procent van de leaserijders rijdt (nog) in een zuinige auto

8 september 2014 - Het verlagen van de 25 procent bijtelling bij het rijden van een zuinige auto is de afgelopen jaren erg succesvol gebleken. Inmiddels rijdt nog maar 30 procent van de berijders in een auto met de volle 25 procent bijtelling.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar XE vliegt door Londen

Jaguar XE vliegt door Londen

7 september 2014 - Vanavond zal de lang opgebouwde spanning rond de Jaguar XE zijn hoogtepunt bereiken. Figuurlijk dan. Want eigenlijk werd dat hoogtepunt gisteravond letterlijk al bereikt. De Jaguar XE werd namelijk met een helikopter door Londen gevlogen op weg naar de plek waar vanavond officieel het doek van de auto zal worden getrokken.

Lees verder  |  Reageer

Uniformeren en standaardiseren van werkprocessen grootste uitdaging 2015

5 september 2014 - 55 procent van de organisaties vindt het uniformeren en standaardiseren van werkprocessen de grootste uitdaging voor het aankomende jaar.

Lees verder  |  1 reactie

Aantal faillissementen daalt in 2014 met tien procent

5 september 2014 - Na twee jaar van sterke groei zal het aantal faillissementen in Nederland in 2014 dalen met tien procent. Dit is het resultaat van het bescheiden herstel van de economie.

Lees verder  |  1 reactie

Zzp’er wenst ondersteuning bouwtoelevering

5 september 2014 - Zzp’ers bestempelen het opstellen van een realistische planning vaak als lastigste onderdeel van een offerte. De planning is tijdens de uitvoering van een project ook vaak een belemmerende factor.

Lees verder  |  Reageer

Dalende faillissementen vertekenen beeld in autobranche

4 september 2014 - De verkopen van nieuwe personenauto’s vallen tegen in 2014. Deze bleven tot en met augustus ongeveer vijf procent achter bij de verkopen in 2013. De vooruitzichten tot eind 2014 zijn volgens ABN AMRO iets gunstiger, maar zullen geen verlichting brengen.

Lees verder  |  Reageer

Terugkeer van de rijdende winkel voor bezorgen boodschappen?

4 september 2014 - Supermarkten moeten niet uitgaan van één soort verpakkingsoplossing: de logistieke keten die ze kiezen bepaalt welke verpakking het beste werkt voor het optimaal koel houden van verse boodschappen.

Lees verder  |  Reageer

Betrouwbaarheid belangrijkste selectiecriterium in installatiefase

4 september 2014 - Betrouwbaarheid is het belangrijkste keuzecriterium bij de selectie van bouwmaterialen. Dit is met name het geval in de installatiefase. Ook regelgeving en duurzaamheid zijn belangrijke elementen voor deze fase.

Lees verder  |  Reageer
Pure finetuning: de vernieuwde Audi A6-lijn

Pure finetuning: de vernieuwde Audi A6-lijn

3 september 2014 - De Audi A6 bevindt zich halverwege zijn levensfase. En dat betekent volgens de strakke planning van de Duitsers een facelift. Of er veel te verbeteren viel? Blijkbaar niet, want het zijn echt de puntjes op de i die Audi heeft weten te zetten. Pure finetuning.

Lees verder  |  Reageer

Autodelen niet populair onder zakelijke rijders

3 september 2014 - Autodelen blijkt op weinig draagvlak te kunnen rekenen bij de zakelijke rijder. Autodelen wordt vaak genoemd als toekomstige trend in zakelijke mobiliteit. De cijfers tonen echter iets anders aan.

Lees verder  |  Reageer
Infiniti teast met spannend studiemodel voor Parijs

Infiniti teast met spannend studiemodel voor Parijs

2 september 2014 - In de aanloop naar de grote shows komen veel merken met teasers van eventuele nieuwe modellen. Infiniti is hier geen uitzondering op. Dit jaar nemen ze weer een gelikt studiemodel mee naar de Autosalon van Parijs.

Lees verder  |  Reageer

22 miljoen inzetbaarheidsubsidie: mooi en beperkt tegelijk?

2 september 2014 - Een leven lang inzetbaar zijn, mede mogelijk gemaakt door werkgevend Nederland?! Enkele jaren geleden ondenkbaar en binnenkort misschien wel realiteit. De verwachting is dat de interesse van werkgevers in inzetbaarheidsbeleid snel stijgt.

Lees verder  |  Reageer

Recht biedt genoeg wapens tegen misbruik en fraude met bv's

2 september 2014 - Een bedrijf gaat failliet en de schuldeisers vissen achter het net omdat er dankzij allerlei slimme constructies met bv's niets meer te halen valt. Jan Elbers kreeg er ooit bij de Belastingdienst als ontvanger van rijksbelastingen mee te maken en het liet hem niet meer los.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
409  410  411  412  ...  541