Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Infiniti teast met spannend studiemodel voor Parijs

2 september 2014 - In de aanloop naar de grote shows komen veel merken met teasers van eventuele nieuwe modellen. Infiniti is hier geen uitzondering op. Dit jaar nemen ze weer een gelikt studiemodel mee naar de Autosalon van Parijs.

In Europa krijgt Infiniti moeizaam grip op de markt. Het luxemerk van Nissan poogt dat te doorbreken met een spectaculair studiemodel dat de Japanners opnieuw in de spotlights moet zetten. Kijkende naar het bijgeleverde teasermateriaal lijkt het te gaan om dynamische sportlimousine met vier zitplaatsen. Wellicht is het studiemodel een doorontwikkeling van de Emerg-E qua styling en onderhuidse techniek. Wij hopen in ieder geval van wel!

In de aanval
In haar persbericht maakt Infiniti duidelijk dat het merk de aanval tegen de gevestigde orde wil versterken. Hiermee creëren de Japanners een hoge verwachting, maar het merk heeft eerder bewezen geen loze beloftes aan te gaan. In welk segment ze overigens willen gaan opereren is nog niet bekend. Wellicht wordt dit duidelijk wanneer de deuren van de Autosalon van Parijs opengaan op 2 oktober 2014.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.